Z Głównego musisz podjechać dowolnym autobusem i wysiąść od razu za mostem, na Placu Rapackiego. Wchodzisz w Starówkę i idziesz do Rynku NOWOMIEJSKIEGO

Potwierdzam. Planuję być ok. 16.pirackamuza pisze:KZK16 napisał:
Ale spotykamy się wszyscy pod pomnikiem Kopernika ?
Pod "Kopcem" mogą być o tej porze w sobotę tłumy. Wycieczki, fotopstrykacze itp. Nie będziemy przecież po kolei podchodzili do ludzi i pytali, czy zbiera kapsle
Spotkajmy się bezpośrednio w Krajinie o 16.15.
Ja zarezerwuję największy stół w tylnej sali (przechodzimy przez pomieszczenie z barem) i od 16.00 już będę na Was czekał.
Proszę o potwierdzenia!
Szkoda, w takim razie - do następnego razu:).KZK16 pisze:Niestety z przyczyn osobistych, finansowych nie zjawię się na kartkach.
Jak najbardziej się odbyły:), jak będę miał chwilę to skrobnę coś od siebie.Pluto pisze:Odbyły się te kartki? Jakaś relacja?
Rozumiem. Ja osobiście w maju mogę już nie dać rady, ale zobaczę. Toruń jak najbardziej mi również pasuje, tym bardziej, że Krajina Piva to świetny lokal:).KZK16 pisze:No ale jak Ci wiadomo niefartownie jest Żywiec i na nim głównie się skupiam w czerwcu oraz LP w Warszawie, mianowicie mogło by być w tym miesiącu, wkręciłem znajomego bardziej w to hobby i mówiłem mu że takie coś jest, tylko zależy czy będzie to w tym czy w kolejnym miesiącu. Ale myślę że zły nie będzie. Ale sądzę także że Toruń może się wpisać na stałe z racji odległości miast, ale jeszcze ustalić można, na poprzednich nie byłem, a na kolejnych chciałem być, ale to zależy od pozostałych czy mogą.