forumowe koszulki
W sumie racja, mogę tak zrobić. Ale wiem, że jeszcze ktoś chciał koszulki i myślałem, że może się zbierze jakaś grupka chętnych to by się to za jednym zamachem załatwiło ;)
To jutro napisze jak zamówić i jakie czcionki podać, bo muszę to znaleźć
To jutro napisze jak zamówić i jakie czcionki podać, bo muszę to znaleźć

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Nic do Pluta przelewać nie musicie. Jutro dostaniecie materiały do 'własnoręcznego' zamówienia ;)
I jeszcze jedna prośba...jeśli jesteście braćmi (chyba mi się nie porąbało) to niech pisze jeden coś co ustaliliście, a nie piszecie jeden po drugim i w ten sposób 'zabijacie forum', bo transfer kosztuje, a wy go zużywacie strasznie w ten sposób.
I jeszcze jedna prośba...jeśli jesteście braćmi (chyba mi się nie porąbało) to niech pisze jeden coś co ustaliliście, a nie piszecie jeden po drugim i w ten sposób 'zabijacie forum', bo transfer kosztuje, a wy go zużywacie strasznie w ten sposób.
Panie i Panowie!
Do giełdy w Żywcu został miesiąc! Dwa lata temu na giełdzie w Żywcu odbyła się premiera forumowych koszulek.
Chciałbym ponowić akcję zrobienia koszulek bo wiem, że jest kilka bądź kilkanaście osób, które by chciały mieć swoją koszulkę.
Co do wykonania koszulek nie było zastrzeżeń (chyba) dlatego chciałbym zamówić koszulki u tej samej osoby co poprzednio (sprzedawca z allegro).
Kolor i wzór chciałbym żeby został ten sam. Już o tym wcześniej wspominałem dlaczego.
Koszt podobny jak dwa lata temu. Dla przypomnienia 24,90 lub 28,90 (są dwie aukcje tych samych koszulek z różnymi cenami) + koszt przesyłki dzielony na ilość osób, które będą chętne na koszulki.
Koszulki do odebrania w Żywcu jak dwa lata temu. Jeśli kogoś nie będzie to dolicza jeszcze koszt przesyłki do niego.
Dla przypomnienia załączam projekt jak to wygląda.
Czy są jacyś chętni?
Do giełdy w Żywcu został miesiąc! Dwa lata temu na giełdzie w Żywcu odbyła się premiera forumowych koszulek.
Chciałbym ponowić akcję zrobienia koszulek bo wiem, że jest kilka bądź kilkanaście osób, które by chciały mieć swoją koszulkę.
Co do wykonania koszulek nie było zastrzeżeń (chyba) dlatego chciałbym zamówić koszulki u tej samej osoby co poprzednio (sprzedawca z allegro).
Kolor i wzór chciałbym żeby został ten sam. Już o tym wcześniej wspominałem dlaczego.
Koszt podobny jak dwa lata temu. Dla przypomnienia 24,90 lub 28,90 (są dwie aukcje tych samych koszulek z różnymi cenami) + koszt przesyłki dzielony na ilość osób, które będą chętne na koszulki.
Koszulki do odebrania w Żywcu jak dwa lata temu. Jeśli kogoś nie będzie to dolicza jeszcze koszt przesyłki do niego.
Dla przypomnienia załączam projekt jak to wygląda.
Czy są jacyś chętni?
- Załączniki
-
- Patryk P. 45.06.jpg
- (782.04 KiB) Pobrany 101 razy
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Skoro uważa że są brzydkie to nie kupi.... hm.. ja poprzednio nie zamawiałem, ale uważam że są bardzo przydatne i byłbym chętnyrafal_rr pisze:a nie wyrzucisz do kosza?royal pisze:brzydkie sa, jak sie zmieni projekt to moze se kupie

Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
KOLEKCJONER pisze:Pluto napisz mi jaka cena koszulki.
Czytać ze zrozumieniem proszę.Pluto pisze:Koszt podobny jak dwa lata temu. Dla przypomnienia 24,90 lub 28,90 (są dwie aukcje tych samych koszulek z różnymi cenami) + koszt przesyłki dzielony na ilość osób, które będą chętne na koszulki.

Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
i
Ja ponieważ wcześniej się zgłaszałem a priorytety w międzyczasie się pozmieniały, to chciałbym na wszelki wypadek anulować swoje zainteresowanie.
pozdrawiam przy okazji brać kolekcjonerską
pozdrawiam przy okazji brać kolekcjonerską
sPISkowej propagandzie mówię NIE
Uważam że wszyscy powinniśmy posiadać jednolite koszulki- czyli tak jak zostało ustalone- czarne.Bajek pisze:a może by tak zmienić kolor koszulki z czarnego na biały? bardziej komfortowo hasać sobie w takiej w lecie niźli w czarnej...
Gdzie chcesz mykać w tej koszulce w lecie? Podczas wakacji nie ma zbyt wielu giełd, a jak już są to nie myślę, żeby aż tak bardzo doskwierał Ci ten czarny kolor i łapał słoneczną energię.
Na białym wylałbyś piwo i później byś chodził z taką nieestetyczną plamą po giełdzie, na czarnym widać nie będzie.
Poza tym czarny jest bardziej elegancki i więcej osób w nim lepiej wygląda niż w białym.
Wacek, nie przesadzaj, aż taki wielki to chyba nie jesteś.Wacek pisze:Jakie są maksymalne rozmiary tych koszulek ?
Czy ten rozmiar XXL jest na tyle duży,aby wszedł w nią forumowicz
XXXL? /lubiący luz /

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
A kto powiedział że te koszulki mają służyć nam tylko na giełdach? Powiedz co mi szkodzi chodzić w takiej na co dzień? Odkąd mam swoją pierwszą ani razu nie byłem na giełdzie, a często lubiłem ją założyć i pochwalić się moimi zainteresowaniami z innymi, wiele osób z ciekawości podchodziło i pytało się mnie czy to na serio, i rozmawiało na temat kapsli. Nie pamiętam też żebym kiedykolwiek oblał się piwem, mimo że potrafiłem w ciągu jednej nocy skonsumować ok 15 sztuk na juwenaliach i jakoś wszystko ogarniać...lendoo pisze:Uważam że wszyscy powinniśmy posiadać jednolite koszulki- czyli tak jak zostało ustalone- czarne.
Gdzie chcesz mykać w tej koszulce w lecie? Podczas wakacji nie ma zbyt wielu giełd, a jak już są to nie myślę, żeby aż tak bardzo doskwierał Ci ten czarny kolor i łapał słoneczną energię.

-