Lublin potwierdza ! Sylwia i Lolek dzięki za gościnę i super,hiper,naj 24#ZK Całe szczęście ,że chinet jeszcze przed dobranocką rozwiózł dzieci do domów/oczywiście ,żeby zdążyły ją obejrzeć/ i wtedy się zaczęło
Teraz groźby karalne - mam nadzieję,że nie znajdzie się odważna/y i nie wstawi żadnej foty na forum.
Po prostu,kto nie był niech../tu można wpisać dowolne słowo/
pzdr
To ja bardzo dziękuję za przybycie i atmosferę. Wiecie doskonale że te ZK były dla mnie najtrudniejsze, a i tak przeżyłem z Wami kolejne super chwile.
Co do zdjęć to choć po jednym z basenu i trampoliny poproszę ;-)
A co do opisu "wstawienia dowolnego słowa" to napiszę tak. Różne rzeczy wymienialiśmy na wszystkich 23 ZK, różne cuda też przeżyłem, ale wymianę skarpetek widziałem po raz pierwszy
Niech Żyje ZK, niech żyje brać kapslowa ... i oby do następnych XXV.
lolek z familią
Ja powoli dochodzę do siebie po ostatnich kartkach
Lolek wielkie ale to wielkie dzięki za wspaniałe ZK! Dawno nie było takich kartek, oj dawno
Co do zdjęć to muszę zrobić ostrą selekcję i parę wstawię - może nikt się na mnie nie obrazi
Kiedy następne kartki ? Ja już otwieram listę obecnych
1.KZK16
6087 PL
3273 P
x651 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Zgodnie z małą tradycją zapraszamy na ZK#25, które odbędą się w dniu 27.07 (piątek) od godziny 17:30 w Starych Babicach (większość adres zna, a dla zainteresowanych prośba o kontakt na PW).
Ps. Grill będzie odpalony
Ps1. Maciek zaprasza do piaskownicy wszyskie Pociechy kolekcjonerów.
Kolejne spotkanie za nami. Miła biesiada i dyskusje przy piwie, a na deser tort . Gorące podziękowania dla gospodarzy . Mam nadzieję, że fotograf zapoda zdjęcia jeszcze w tym roku .
Potwierdzam, tym razem motywem przewodnim okazał się Biały Miś oraz Bojanowo z brązowym kolorem. Choć korzystając z nieobecności (niestety) sympatycznego kolegi Bucika, przypomniano hitowy kawał o chomiku, z wizualizacją.
Niestety nieobecności, nie że niestety sympatycznego!
Atmosfera była jak zwykle doskonała, każdy wpierw posilił się i napoił zacnym trunkiem wszelkiej maści a później przy rozmowach zaczęły się poszukiwania braków, nic tylko czekać do następnych kartek . Co nieco nowych i innych ciekawych Polskich i zagranicy doszło do kolekcji.
Wielkie podziękowania dla PGA i jego żony za przenocowanie mnie, i chyba to wszystko z mojej strony
PS Szynka smakowała co nie
6087 PL
3273 P
x651 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.