XV Międzynarodowa Giełda Birofilów w Żywcu 18-19.06.2010
XV Międzynarodowa Giełda Birofilów w Żywcu 18-19.06.2010
Może trochę wcześnie na ten temat ale mam propozycje. Napewno wielu z naszego forum zawita na tej giełdzie a dzisiaj przeglądając browar.biz http://browar.biz/forum/showthread.php? ... C5%BCywiec przeczytałem takie coś:
"Planujemy możliwość rezerwacji stolika. Niestety w tym wypadku nie jesteśmy w stanie umożliwić tego wszystkim. Musimy zastosować jakiś klucz. Sensowne wydaje się zrobić to dla najbardziej lojalnych uczestników żywieckiej imprezy i gości z zagranicy (Kluby Kolekcjonerskie). W tej sprawie proszę o e-maile na adres:
grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl "
Grzegorz napisał ,że kluby kolekcjonerskie z zagranicy ale może i nasza ekipa z forum ? Super by było gdbyby cale nasze forum w naszych koszulkach ( niewszyscy ale większość ) siedzielibyśmy razem i wgl. w jakimś dobrym miejscu. Nawet jeśli by przyszło za to zapłacić to myśle ,że bylibyście chętni. Co o tym sądzicie ? I kto się wybiera do Żywca ?
"Planujemy możliwość rezerwacji stolika. Niestety w tym wypadku nie jesteśmy w stanie umożliwić tego wszystkim. Musimy zastosować jakiś klucz. Sensowne wydaje się zrobić to dla najbardziej lojalnych uczestników żywieckiej imprezy i gości z zagranicy (Kluby Kolekcjonerskie). W tej sprawie proszę o e-maile na adres:
grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl "
Grzegorz napisał ,że kluby kolekcjonerskie z zagranicy ale może i nasza ekipa z forum ? Super by było gdbyby cale nasze forum w naszych koszulkach ( niewszyscy ale większość ) siedzielibyśmy razem i wgl. w jakimś dobrym miejscu. Nawet jeśli by przyszło za to zapłacić to myśle ,że bylibyście chętni. Co o tym sądzicie ? I kto się wybiera do Żywca ?
E tam Metallica - Slayer będzie grał
A do Żywca to choćbym miał iść na piechotę to i tak będę.To jak pielgrzymka do Mekki co dla niektórych.Jestem tam co roku od 10 lat i mam tylko nadzieję że będzie lepsza pogoda niż rok temu ,bo suszyłem się ze dwa dni.

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- peterklasinski
Re: XV Międzynarodowa Giełda Birofilów w Żywcu 18-19.06.2010
Witam,Jacek pisze: Grzegorz napisał ,że kluby kolekcjonerskie z zagranicy ale może i nasza ekipa z forum ? Super by było gdbyby cale nasze forum w naszych koszulkach ( niewszyscy ale większość ) siedzielibyśmy razem i wgl. w jakimś dobrym miejscu. Nawet jeśli by przyszło za to zapłacić to myśle ,że bylibyście chętni. Co o tym sądzicie ? I kto się wybiera do Żywca ?
To jest świetny pomysl i ja się piszę, patrząc że rok temu w sobotę był problem z miejscami a i tak większość z nas siedziało razem (gdzieś daleko).
Ważne aby KTOŚ odpowiednio się tym zajął. Są chętni?
Mam nadzieję, że pogoda w tym roku dopisze.
pga
ZK on T(O)UR
- peterklasinski
Patrząc na krzywą wieku na naszym forum, śmiem twierdzić,
że do starszyzny tego forum można zaliczyć wszystkich powyżej 30 lat.
że do starszyzny tego forum można zaliczyć wszystkich powyżej 30 lat.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
- peterklasinski
Zapytajcie najpierw Grześka Zwierzynę czy jest taka szansa dla tubylców,bo to że zagranica ma taką szansę jest zrozumiałe i bardzo na miejscu. Jak będzie odpowiedź to szybko trzeba dać znać ile miejsc i po sprawie. Jak tak się będziecie zastanawiać to będzie za póżno a Litwini to autobusem w kilkadziesiąt osób potrafią przyjechać + prywatne auta.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Pomysł bardzo fajny i ja się na takie coś bym pisał ;)
To, że miejsca ma być więcej to na browar.bizie jest napisane.
Zmienia się trochę układ przestrzenny samej imprezy.
To skoro nikt nic nie robi w tym kierunku to ja podziałam ;)
To, że miejsca ma być więcej to na browar.bizie jest napisane.
Zmienia się trochę układ przestrzenny samej imprezy.
To skoro nikt nic nie robi w tym kierunku to ja podziałam ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Sprawa z możliwością rezerwacji stolików przedstawia się następująco.
Wysłałem wczoraj maila dotyczącego możliwości rezerwacji stolików dla nas (jako członków Polskiego Forum Kolekcjonerów Kapsli) abyśmy mieli miejsce razem. Tak, żeby osoby przyjeżdżające z daleka miały zapewnione miejsce (jak ktoś jest przed otwarciem to miejsce się znajdzie, później już jest gorzej).
Nie wiedziałem ile osób jest chętnych na takie coś, więc pytałem o samą możliwość rezerwacji stolików.
Otrzymałem odpowiedź pozytywną ;)
Oto treść wiadomości jaką dostałem:
"Witam
Proszę przesłać ilość osób plus dodatkowo o ile to możliwe, łączną sumę
metrów bieżących, ponieważ nie każdy potrzebuje 2,2mb stolika.
Po otrzymaniu tych informacji prześlę odpowiedź dotyczącą rezerwacji.
Pozdrawiam
Marek Semla"
Jak widać jest możliwość rezerwacji dla naszego forum ;)
W związku z tym, chciałbym aby wszyscy chętni którzy chcą mieć zarezerwowany stolik wpisywali się w tym temacie, podając ilość osób i potrzebny metraż.
Wysłałem wczoraj maila dotyczącego możliwości rezerwacji stolików dla nas (jako członków Polskiego Forum Kolekcjonerów Kapsli) abyśmy mieli miejsce razem. Tak, żeby osoby przyjeżdżające z daleka miały zapewnione miejsce (jak ktoś jest przed otwarciem to miejsce się znajdzie, później już jest gorzej).
Nie wiedziałem ile osób jest chętnych na takie coś, więc pytałem o samą możliwość rezerwacji stolików.
Otrzymałem odpowiedź pozytywną ;)
Oto treść wiadomości jaką dostałem:
"Witam
Proszę przesłać ilość osób plus dodatkowo o ile to możliwe, łączną sumę
metrów bieżących, ponieważ nie każdy potrzebuje 2,2mb stolika.
Po otrzymaniu tych informacji prześlę odpowiedź dotyczącą rezerwacji.
Pozdrawiam
Marek Semla"
Jak widać jest możliwość rezerwacji dla naszego forum ;)
W związku z tym, chciałbym aby wszyscy chętni którzy chcą mieć zarezerwowany stolik wpisywali się w tym temacie, podając ilość osób i potrzebny metraż.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- pirackamuza
- peterklasinski