TYCHY 23.10.10
Giełda w Tychach
Hej wam!
Czy wiecie może czy w tą sobotę jest giełda birofilów w Tychach w szkole browar? Bo słyszałam że jest w tą sobotę i teraz nie wiem w stu procentach czy jest. Pozdrawiam was Ola z Tychów
Czy wiecie może czy w tą sobotę jest giełda birofilów w Tychach w szkole browar? Bo słyszałam że jest w tą sobotę i teraz nie wiem w stu procentach czy jest. Pozdrawiam was Ola z Tychów

Cloud
Mnie nie będzie- finanse nie pozwalają. Taki to już los studenta. 

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Giełda w Tychach xD
O tak ta giełda była dla mnie bardzo udana zdobyłam dziś 90 nowych kapsli polskich i jestem z tego bardzo zadowolona xD, do mojej kolekcji wciągnęłam moją siostrę hehe. Ciesze się że mogłam poznać cię na giełdzie niż tak tylko przez neta...chodzi o Miodka bardzo się z tego cieszę. Nie wiem czy był Bucik bo chciałam się z nim powymieniać kapslami. Mam nadzieję że spotkamy się na giełdzie w Katowicach 14 listopada. Pozdrawiam was wszystkich!
Cloud
Cześć Ola,
No niestety nie byłem w Tychach,
W Katowicach prawdopodobnie będę to się spotkamy. Mamy wszak zaległą wymianę jeszcze z Cieszyna - kiedy Ci bezczelnie uciekłem
Pozdrawiam Ciebie i siostrę - w tej zdominowanej przez facetów społeczności każda babeczka-kapslarka na wagę złota
G.
No niestety nie byłem w Tychach,
W Katowicach prawdopodobnie będę to się spotkamy. Mamy wszak zaległą wymianę jeszcze z Cieszyna - kiedy Ci bezczelnie uciekłem

Pozdrawiam Ciebie i siostrę - w tej zdominowanej przez facetów społeczności każda babeczka-kapslarka na wagę złota

G.
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
Jeszcze umknął Ci Radom 13.XI 

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Radom,mam troche daleko. Elblag,chyba mam blizej do Budapesztu
. Poznan,bede na pewno. A Katowice...Koledzy,powiedzcie jak tam jest. Trase mam wyjatkowo dobra. Ale kapslowo slyszalem ze nie jest tam najlepiej. Czy to jest typowa gielda,czy spotkanie kilkunastu kolekcjonerow? Czy moge tam np. kupic jakies nowe PL kapsle - tak jak udalo mi sie to zrobic w Tychach. Prosze o jakies recenzje SPOTKAN W KATOWICACH. Aha,no i kiedy sie to odbywa. POZDRAWIAM.

Wks Slask! Kocham kapsle!
hi
Nie wiem czy powinienem się wychylać, bo w Katowicach nie byłem, niemniej z opowieści bywalców raczej na cuda nie można liczyć, choć ponoć i tak lepiej niż w Radomiu.
Większość nastawia się na Elbląg.
ja również
pozdrawiam
Większość nastawia się na Elbląg.
ja również
pozdrawiam
sPISkowej propagandzie mówię NIE