2013.05.18 - Tychy, 42 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
2013.05.18 - Tychy, 42 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Za Browar.bizem:
42 Międzynarodowa Giełda Birofiliów odbędzie się w Tychach w dniu 18 maja 2013r na terenie dawnego Browaru Obywatelskiego w dawnych budynkach, ulica Browarowa 7 w godzinach od 8 do 16, można też zostać na tym terenie do 22.
Sponsorem Imprezy jest Ślaski Klub Birofilów oraz Kompania Piwowarska SA, Tyskie Browary Książęce, stolik 5 zł, wstęp 5 , będą zrobione 2 podstawki giełdowe, rezerwacje stolika można dokonać na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl lub abrel@o2.pl, podczas giełdy będzie można zjeść coś z grilla lub w restauracji Stara Tokarnia, oraz pozwiedzać stare budynki tego browaru który jest na trasie zabytków techniki przemysłowej Industriada.
Giełda w Tychach będzie 2 dniowa, udało nam się załatwić również pozwolenie na zrobienie giełdy w piątek od godziny 18 do 22 w tym samym miejscu co w sobotę, na terenie browaru jest duży parking dla samochodów , jest możliwość kupienia czegoś na ciepło do zjedzenia oraz oczywiście będzie piwo,
z dworca PKP Tychy jest do browaru Obywatelskiego 5 minut spacerem, w najbliższym czasie podam namiary na noclegi.
42 Międzynarodowa Giełda Birofiliów odbędzie się w Tychach w dniu 18 maja 2013r na terenie dawnego Browaru Obywatelskiego w dawnych budynkach, ulica Browarowa 7 w godzinach od 8 do 16, można też zostać na tym terenie do 22.
Sponsorem Imprezy jest Ślaski Klub Birofilów oraz Kompania Piwowarska SA, Tyskie Browary Książęce, stolik 5 zł, wstęp 5 , będą zrobione 2 podstawki giełdowe, rezerwacje stolika można dokonać na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl lub abrel@o2.pl, podczas giełdy będzie można zjeść coś z grilla lub w restauracji Stara Tokarnia, oraz pozwiedzać stare budynki tego browaru który jest na trasie zabytków techniki przemysłowej Industriada.
Giełda w Tychach będzie 2 dniowa, udało nam się załatwić również pozwolenie na zrobienie giełdy w piątek od godziny 18 do 22 w tym samym miejscu co w sobotę, na terenie browaru jest duży parking dla samochodów , jest możliwość kupienia czegoś na ciepło do zjedzenia oraz oczywiście będzie piwo,
z dworca PKP Tychy jest do browaru Obywatelskiego 5 minut spacerem, w najbliższym czasie podam namiary na noclegi.
Jestem trollem 

Coś nas mało na razie.
Rozmawiałem z organizatorem na giełdzie w Ostravie i impreza zapowiada się bardzo dobrze.
Rozmawiałem z organizatorem na giełdzie w Ostravie i impreza zapowiada się bardzo dobrze.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Na dzień dzisiejszy jadę i raczej nic się nie zmieni ;)
1. Lendoo
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
1. Lendoo
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
Wymiana: http://pokazywarka.pl/zagul/
Kurczę kusi mnie ta giełda i poważnie rozważam przyjazd 

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Ciekawe czy każdy dostanie te kapsle na wstępie z "biletem" , czy dopiero będzie można kupić.
Wymiana: http://pokazywarka.pl/zagul/
1. Lendoo
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
7. Pluto
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
7. Pluto
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
1. Lendoo
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
7. Pluto
8. wersa
2. Smok
3. Siemion
4. Oguś27
5. almin
6. zagul
7. Pluto
8. wersa
http://www.janko.cba.pl Zapraszam do wymiany. Mam 23 000 dziewic.