"u Aktorów " ul. Dębowa 1 c
godz. 7 - 14
Napisane 2012.12.01Dariobeer pisze:Z Browar biz-cytat
"Zapraszam wszystkich ludzi w Polsce i na świecie na VIII Elbląska Giełdę Birofilii, Startujemy 7 grudnia ( sobota ) od godz. 7 - 14 " u Aktorów " ul. Dębowa 1 c. Giełda jest w tym samym miejscu, co była ubiegło roczna giełda. Dojazd z dworca PKP / PKS tramwajem nr 5 i 2.
Zapraszamy również wszystkich miłośników złocistego napitku, na spotkanie przed giełdowe 6 grudnia ( piątek ), które rozpocznie się o godz. 18 w tym samym miejscu co giełda.
Sponsorem piątkowego spotkania jest Browar Amber i drugi Browar jeszcze nie znany....
Dla zainteresowanych noclegi w bursie przy ul. Puławskiego 1 A tel. 055 / 625 65 60 miejsca są zarezerwowane dla uczestników giełdy 30 zł./os. lub na miejscu giełdy 40 zł./os. tel. 055 / 643 44 48, zostały tylko 3 pokoje wolne, wszystkie inne pokoje są zajęte.
O dodatkowych ustaleniach będziemy informować na bieżąco."
Nic nie pomyliłem.Zobacz nagłówek tej strony i terminarz giełd na Browar biz.Przytoczony cytat pochodzi z dzisiejszego dnia.piastorasta pisze:Pomyliłeś numery giełd...
hmm,patrzę na info na browar.biz ,patrzę na info od Daria i chyba pretensja jest akurat nie na miejscu i nie do Daria.piastorasta pisze: Napisane 2012.12.01
Pomyliłeś numery giełd...
Ponoć mają być nawet dwa.Delma21 pisze:Czy na tej giełdzie bedzie może kapsel giełdowy,czy nie ma takich luksusów jak na innych?
W tej sprawie napisz najlepiej do samego organizatora http://www.browar.biz/forum/member.php?u=21339 , powinien mieć jakiś kontakt z nimi.piastorasta pisze:Kto ma jakieś info, odnośnie Litwinów którzy zamierzają odwiedzić giełdę, to proszę o pw, ;) nawet ważne ;)
Też nie byłem tylko na I EGB. Były chyba jakieś problemy z organizacją i Giełda odbyła się w innym miejscu niż planowano, ja oczywiście dotarłem nie tam gdzie trzeba.yoreck pisze: Tak na marginesie- nie byłem tylko na I EGB
Hmm ? Niezła wymówka.Szczególnie te obowiązki klubowelendoo pisze:A mnie jednak nie będzie..Obowiązki klubowe oraz ugadane spotkania na giełdzie staroci sprawiają, że muszę odpuścić Elbląg.
oczywiście czekamy na fotki w odpowiednim dziale.Powiem szczerze - szkoda ,że Cię nie będzie ani w Poznaniu ani w Elblągu.lendoo pisze: dwóch Ukraińców nie obiecuje mi, że przywiezie następnym razem kapsle zbierane ostatnie kilkadziesiąt lat.
Obiecuje, że dodam skan w odpowiednim dziale, nawet jak mimo wszystko nie będzie co.yoreck pisze:oczywiście czekamy na fotki w odpowiednim dziale.Powiem szczerze - szkoda ,że Cię nie będzie ani w Poznaniu ani w Elblągu.lendoo pisze: dwóch Ukraińców nie obiecuje mi, że przywiezie następnym razem kapsle zbierane ostatnie kilkadziesiąt lat.
p.s. do Poznania możesz jechać przez Lublin ,heheh