...dorobił się własnej witryny internetowej. Ja przygotowałem cześć wizualną, resztą zajmie się ON SAM Narazie strona jest w przebudowie, więc czekamy aż Nasz forumowy Kolega ujawni Nam Jego dzieło
No cóż, Czekamy
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2007, 17:25 przez Bajek, łącznie zmieniany 2 razy.
Grabowski Bartosz pisze:Tym razem nasz KUMPEL DANIO...
Bartek , ale dałeś drastyczny tytuł...już się wystraszyłem , że tym razem Danio ma szlaban na neta albo przestał zbierać kapsle. Na szczęście po przeczytaniu posta (ze zrozumieniem oczywiście) wiem , że chodzi o jego stronkę www, która wyszła spod Twojej ręki .
No Danio, gratuluję i pokaż co tam masz ciekawego w swoim kapslowym schowanku .
PS. Jak się powinno poprawnie pisać ? 'Danio' czy 'danio' ???
Polska scena kapsli rozwyja się coraz lepiej. W ciągu ostatnich miesięcy
powstało kilka nowych stronek no i katalogi. Przybyło kolekcjonerów. Oby tak dalej.
Sam jestem ciekaw co skrywa Twoja kolekcja Danio, czekam z niecierpliwością na skany.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
LenDo pisze:
Polska scena kapsli rozwyja się coraz lepiej. W ciągu ostatnich miesięcy
powstało kilka nowych stronek no i katalogi. Przybyło kolekcjonerów. Oby tak dalej.
Więc Niezłe logo, ja nad swoim muszę popracować. Mam nadzieję że wkrótce znajdę na to czas Zobaczymy co masz w swoich zbiorach. Tak kolekcjonerów przybywa, czy ceny rosną? może trochę, ale wiadomo przez to że nasza kolekcja jest coś warta Poza tym jeśli więcej przybywa, to i więcej kolekcjonerów poszukuje kapsli. Więc zawsze można z kimś się wymienić:)
Słuchaj Tomek jak masz dużo czasu to możesz zrobić, a jak malutko, a dzień jest tobie za krótki, to nie bardzo możesz mieć na to czas. Mam nadzieję że stronę za kończę do końca ferii.. Chociaż i tak mam co robić.
KOLEKCJONER pisze:Słuchaj Tomek jak masz dużo czasu to możesz zrobić, a jak malutko, a dzień jest tobie za krótki, to nie bardzo możesz mieć na to czas. Mam nadzieję że stronę za kończę do końca ferii.. Chociaż i tak mam co robić.
Kolekcjoner cudaku , gdzieś Ty się uchował ? Chyba długo pod lodem leżałeś.
No i dobrze by było jakbyś jeszcze do końca ferii zdążył napisać z 200 postów .
mr-perez pisze:
Bartek , ale dałeś drastyczny tytuł...już się wystraszyłem , że tym razem Danio ma szlaban na neta albo przestał zbierać kapsle. Na szczęście po przeczytaniu posta (ze zrozumieniem oczywiście) wiem , że chodzi o jego stronkę www, która wyszła spod Twojej ręki .
No wiesz, ostatnio to ja strasznie kontrowersyjny jestem.
Mam jedno pytanie ile przeznaczasz kasy na kapsle i jakie najdroższe kupujesz na allegro??? JAk mozesz odpowiedz. Ja rekordowo wydałem
42 zł. Zamierzam bic rekordy bo szykuje mi sie przypływ gotówki. Reszte kapsli znalazłem własnoręcznie lub wymieniłem. W kolekcji polski dzis przeliczyłem i mam 943szt
Najdroższego kapsla kupiłem za 40 zł na giełdzie. Na allegro zasadniczo mało kupuje. Dość dużo ale i z umiarem schodzi na giełdy. No i oczywiście kasa na wymiany
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Ja niestety nie jeżdżę na giełdy (za daleko), a na allegro wydałem łącznie 25 złotych. Ale nie o tym mowa:
Proponuję, aby Polskę podzielić na podfoldery( litery albo browary), gdyż te tysiące kapsli, które masz w kolekcji ładują się wolno i przynajmniej w moim przypadku musiałbym czekać z godzinę aby obejrzeć Twoje kapsle np. z Żywca.