WWE RAW
WWE RAW
Dla tych co nie wiedzą co to jest@
Ktoś lubi? Ogląda? A może zna jakieś inne fajne gale? Ja oglądam w każdą sobotę na Extreame Sports Channel o 20, i czasami powtórki. Moimi faworytami są John Cena i Jeff Hardy.
Ktoś lubi? Ogląda? A może zna jakieś inne fajne gale? Ja oglądam w każdą sobotę na Extreame Sports Channel o 20, i czasami powtórki. Moimi faworytami są John Cena i Jeff Hardy.
-
- Kontaktowanie:
Fakt opis dużo wyjaśnia dla niezorientowanych
"WWE Raw jest to roster federacji WWE. Innymi rosterami są: SmackDown i ECW. Gale Monday Night Raw są transmitowane: 9:00 P.M./8:00 P.M. CT (U.S Time) i 2:00 A.M. (U.K Time) 3:00 A.M. (PL Time). W Polsce istnieje możliwość oglądania skróconej do 45 minut międzynarodowej wersji tego programu na kanale Extreme Sports Channel w każdą sobotę o godzinie 20.00; komentatorami są Andrzej Supron i Paweł Borkowski."
"WWE Raw jest to roster federacji WWE. Innymi rosterami są: SmackDown i ECW. Gale Monday Night Raw są transmitowane: 9:00 P.M./8:00 P.M. CT (U.S Time) i 2:00 A.M. (U.K Time) 3:00 A.M. (PL Time). W Polsce istnieje możliwość oglądania skróconej do 45 minut międzynarodowej wersji tego programu na kanale Extreme Sports Channel w każdą sobotę o godzinie 20.00; komentatorami są Andrzej Supron i Paweł Borkowski."
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
-
- Kontaktowanie:
A potem ten na które spadnięto wstaje i bije się dalej i to jest właśnie granie :]Bajek pisze:no nie powiedzialbym, podnioslbys goscia wazacego 230 kg wazac 140??? no i skaczac z 3 liny i spadajac na kogos z impetem z 3 metrow to jest granie? no nie wiem.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Co prawda nigdy tego nie oglądałem (widziałem tylko reklamy na Extreem) i ostatnio na "Rocky 3" (lubię Hulka hogana, ostatnio też o nim trochę poczytałem na wikipedii). Mnie w to ciężko uwieżyć ale mój wójek mówił mi że "to wszystko to gra aktorska, że tak 'kaskaderzy' grają", czy to prawda
W takim bądż razie na jakiej zasadzie Hulk Hogan wygrał mistrzostwa świata aż 15 razy?

Łapówka
99% tego co leci w tv jest ustawione.

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.