Niedługo KNŻ (Kazik Na Żywo w Toruniu) Depeche Mode (koncert w Warszawie) i ... kto wie co jeszcze......

Zależy co się trafi, czasami niektórych rzępolenie i gadanie bez sensu mnie dobijaszkopas29 pisze:HIP HOP to jest toDobra nuta :> Słucham już 6 lat takiej myzyki
Strasznie się frustruję, gdy ktoś mówi na muzykę elektroniczną techno, tak naprawdę nie wiedząc co to w ogóle jest. Mogę się założyć że wtedy słuchałeś euro dance i commercial trance ;-)szkopas29 pisze:Jak miałem 11 lat lubiałem Techno
Ja tak mam np. gdy słucham Guyrella - Ligaya, albo ATB - You're not aloneszkopas29 pisze:Taka muzyka mnie pobudza, niczego innego niewidze jak ide przez ulice albo gdy jade na rolkach daje pozytywne myślenie
Na koncercie zagrał KNŻ w oryginalnym składzie. Setlista jak najbardziej w porządku, mocne wejście Legendy Ludowej jak zawsze (osobiście mój ulubiony utwór koncertu obok Spalam Się). Wrażenia super zwłaszcza że rozpocząłem "koncertowanie" od autografu Kazika (nikt inny nie czekał na autograf, po prostu trafiłem na moment w którym wchodził do Od Nowy przed koncertem, nawet sobie zdążyłem wymienić z nim kilka zdań ). Wcześniej zdobyłem jeszcze autograf perkusisty Tomasza Goehsa, który gra także w składzie Kultu. Lidera zespołu noszono na "fali", ogólnie świetne i niezapomniane widowisko.Bronek pisze:HeY
A jakieś bardziej szczegółowe informacje co do koncertu KNŻ??
Jak generalnie wypadł koncert? Czy rzeczywiście był wcześniej zapowiadany podstawowy skład? Jaka setlista i generalnie jakie wrażenia z koncertu? Bardzo mnie to zastanawia bo bardzie wolałem KNŻ niż Kult. Tym bardzie, że jednym z pierwszych miał być Poznań a nie Toruń lub Wrocław no ale cóż. Czekam jeśli to możliwe na bliższą relację z konceru.