mr-perez pisze:
Lejesz miód na moje serce młody człowieku . Wszystko to prawda. Dodaję Cię do moich ulubionych kapslarzy. A ta kropka po ósemce to już zupełnie rozwaliła moje serce...skąd Ty to wszystko wiesz??? Brawo.
Dzięki za ciepłe słowa . To zasługa nauczycielki od j. polskiego z podstawówki.
Aha, i dzięki za uwagę, rzeczywiście niedaleko pisze się razem .
Opis do jednej z aukcji Kolekcjonera na Allegro:
Witam,l przedmiotem tej licytacji jest kapsel z Kanady MOOSEHEAD
Stan bardzo dobry. Jedyne na allegro, kapsle żadko spotykane, ok10-14 letni. Brązowy Łosia głowa, CCS na XII, ładny kapselek
Zapraszam do kupna:) i na inne moje aukcje, w bliższym czasie(kilka dni) wystawiam część starszych kapsli, prosze obserwować i zapraszam do licytacji:) Sprzedaję również koszulki:)
My tak sobie żartujemy, a wypadałoby chyba zapytać naszego kolegę czy aby nie trzeba zapłacić za prawa autorskie, żeby legalnie korzystać z jego tekstów .
My tak sobie żartujemy, a wypadałoby chyba zapytać naszego kolegę czy aby nie trzeba zapłacić za prawa autorskie, żeby legalnie korzystać z jego tekstów .
Hhehe z mojego koledzy możecie korzystać do woli
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
więc fajny konkurs heheheh nom kolcu bolcu ale myśle że mogłes ogłosić bo niewiadomo co komu popadnie. a tobie barann to chyba dzień za długi a ja teraz czkam na paczke i myśle że powinny być tesz jakie kol wiek inne osoby a nietylko kolekcjoner.więc dobra spadam zmienić wode kapitalnie w akwarium bo mi glonojaduw nie widać heheheh
Właśnie, to jest godne sprawdzenia. Patrzyłem wszystkie posty Krzysztofa i jakieś takie bezpłciowe, popatrzcie, może tylko mi i Perezowi się tak wydaje.
Nie wiem czy znacie Roberta Ludluma i jego książkę "Manuskrypt Chancellora", ale tam osobnik o pseudonimie "Krzysztof" jest jedną z osób która trzyma władze w USA !!
Więc liczcie się ze słowami :D:D
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
LenDo pisze:Nie o Ciebie, nie o mnie, nie o Krzyśka, nie o Wikiego
ale o naszego 'krzysztof' a
Ło matko, faktycznie, ale się tych Krzyśków namnożyło... nawet zapomniałem, że Chinet też Krzysiek. Ale Lendo miał rację chodziło mi o naszego tajemniczego Krzysztofa, który notorycznie nadużywa emotikonek i który używa tajemniczego nicka 'Krzysztof'. Niewiadomo skąd pochodzi, ile ma lat i czy naprawdę jest Krzysztofem czy to tylko przykrywka. A może to Kolekcjoner postuje sobie z ukrycia ?