O pisowni
-
Krzysztof przecież wiem że o Ciebie chodziło!!
Tak Perez święta prawda, my wsumie nic nie wiemy o Krzysztofie,
ani ile ma lat, skąd jest...Krzysztof oświeć nas!

Tak Perez święta prawda, my wsumie nic nie wiemy o Krzysztofie,
ani ile ma lat, skąd jest...Krzysztof oświeć nas!

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Ty już jesteś duży.mr-perez pisze:Abramowicz pracował ciężko i uczciwie przez wiele lat i kupił sobie klub. Co w tym złego? Jak będę duży tesz chcem taki być .

Myślę że nigdy się nie dowiemy, ilu ludzi poniosło śmierć w trakcie (uczciwej

Lepiej niż Wisła/Widzew, prawda Danielu/Wojtku?Mr Cinx pisze:A jak tam Cysiu Legia ?? Kapecke im nie idzie czy mi się wydaje :]

.

Ale głupie te emotikonki.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Barannie, nie pomyślałes o tym, że moze ten dół jest na Ciebie? Zadarłeś z tymi, z ktrórymi się nie zadziera i teraz czeka Ciebie kara. Widziałes jak to robią na filmach. Przywożą delikwenta w bagażniku, związanego. Wyprowadzają go nad skraj dołu, podchodzi sam boss, Kolekcjoner, wali jakiś tekst i strzela w głowę Tak, że ciało wpada do dołu, po czym zakopują i co? I nie ma człowieka. 

- mr-perez
- Kontaktowanie:
Nie wierzę, że mógłby zrobić to barannowi... poczekajmy aż wróci z dzisiejszej procesji i niech się wypowie. Z tego co mi opowiadał jest przodującym ministrantem, raczej spokojnym chłopakiemKrzysiek pisze:podchodzi sam boss, Kolekcjoner, wali jakiś tekst i strzela w głowę

PS. Czasem lubi postrzelać sobie tylko do ptaków z procy, ale to rzadko bo dzień jemu za krótki.
-
- Kontaktowanie:
Przepraszam, że tak 1 pod 2 ale mam ważną informacje. Otóż nasz Maciek podbija kinomatografię. Oto opis filmu jaki właśnie leci na TVP 1
:
Akcja dzieje się na podlasiu w okolicach Białegostoku. Do małej miejscowości samochodem podąża MACIEK po drodze zabiera innego autostopowicza -Damiana.
:
Akcja dzieje się na podlasiu w okolicach Białegostoku. Do małej miejscowości samochodem podąża MACIEK po drodze zabiera innego autostopowicza -Damiana.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Mało tego, oglądam znay polski serial, a tam mąż pewnej rodziny, symbolizujący typowego polaka krzyczy do swoich dzieci: Maciek, Bożenka, umyjcie rączki!
Co do kamuflażu, to ja bym się nie zdziwił. Pod sutanną można wiele schowac. Kto oglądał pierwsza część Matrixa, ten wie.

Co do kamuflażu, to ja bym się nie zdziwił. Pod sutanną można wiele schowac. Kto oglądał pierwsza część Matrixa, ten wie.