Football
Masakra to złamanie...
Dla tych co nie widzieli : http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif
Dla tych co nie widzieli : http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dla tego który mu to zrobił dałbym największą karę z możliwych albo przynajmniej, żeby nie grał w meczach do momentu, kiedy wróci Wasilewski... 

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
-
- Kontaktowanie:
Stalowa Wola-Bielsko-Biała
zaczęło się nieciekawie 2-0 dla Stali
a skończyło
2-4 dla TSP.
Wybacz Lendoo.
zaczęło się nieciekawie 2-0 dla Stali
a skończyło
2-4 dla TSP.
Wybacz Lendoo.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
A mi nie podoba się neistety to co nasi zagrali...czemu zszedł Obraniak ? Czemu nie ma Peszki ? Dobrze chociaż, że Słowacja i Czesi zremisowali...
PS: W dodatku wchodzi kanał Polsat Futbol i mecze z Polsatu Sport i Extra znikają...jestem załamany...gdzie kurway mamy oglądać teraz mecze ? Ten kraj jest chory ! Żeby oglądać Ekstraklasę trzeba mieć Canal +. Liga Mistrzów = N...TVP Sport to gówno, pan Korzeniowski woli wykupywać prawa do transmisji hokeja na trawie lub innego podobnego spoirtu...Dobrze chociaż, że Polsat bedzie normalnie pokazywał jeden mecz Ligi Mistrzów...
Ale mamy rpzecież Internet, mecze można tu oglądać do woli. To prawda ale czasem żygać już mi się chce jak słyszę komentatora chińskiego, tudzież rumuńskiego...
PS: W dodatku wchodzi kanał Polsat Futbol i mecze z Polsatu Sport i Extra znikają...jestem załamany...gdzie kurway mamy oglądać teraz mecze ? Ten kraj jest chory ! Żeby oglądać Ekstraklasę trzeba mieć Canal +. Liga Mistrzów = N...TVP Sport to gówno, pan Korzeniowski woli wykupywać prawa do transmisji hokeja na trawie lub innego podobnego spoirtu...Dobrze chociaż, że Polsat bedzie normalnie pokazywał jeden mecz Ligi Mistrzów...
Ale mamy rpzecież Internet, mecze można tu oglądać do woli. To prawda ale czasem żygać już mi się chce jak słyszę komentatora chińskiego, tudzież rumuńskiego...
- peterklasinski
U mnie na dzielnicy pojawiły się jakieś bojówki piłkarskiego Rakowa Częstochowa.. Najdziwniejsze jest to że między nimi, a "kibicami" żużlowego Włókniarza Częstochowa toczą się ustawki. To dopiero dowód na beznadziejność dzisiejszego sportu. Choć ze sportem ma to niewiele wspólnego, chyba tylko tyle że w większości to właśnie ci "kibice" przychodzą na trybuny.
Na koniec przytoczę piosenkę którą niedawno słysząc ich zapamiętałem:
"...Bo wszyscy kibice to jedna rodzina, nie liczy się wynik liczy się zadyma..."
(i jak tu ręce mają nie opaść same
Na koniec przytoczę piosenkę którą niedawno słysząc ich zapamiętałem:
"...Bo wszyscy kibice to jedna rodzina, nie liczy się wynik liczy się zadyma..."
(i jak tu ręce mają nie opaść same

Wojtek Engel!!!!! [*]
Płacę ten pieprzony abonament, bo właściciel mieszkania, które wynajmuję sobie tego życzy. Płacę abonament i mam tylko TVP 1, 2 i Info. Uważam, że powinienem mieć dostęp do wszystkich kanałów TVP - Historia, Kultura, Polonia i Sport.Mr Cinx pisze:TVP Sport
Wiadomo, że płaci się za odbiornik, a nie za to że się ogląda. Ale niech nie mówią, że TVP nie utrzyma się bez abonamentu, bo skoro niedostępne programy TVP da się utrzymać, to analogicznie "podstawowe" również. Przecież płacąć za kablówkę itp. również płaci się za te programy.
Ktoś tu pewnie powie - zawsze można korzystać z itvp.pl...
Jak czekam na mecz Widzewa, to odświeżam co 5 sek. stronę, aż pokaże się link "na żywo" i... zazwyczaj limit użytkowników już został przekroczony. A zazwyczaj niestety nie można oglądać przez Sopcast, Justin etc. Zresztą mecze 1. ligi to jedyna rzecz, jaka nadaje się do oglądania na TVP Sport, przynajmniej dla mnie...
Apeluję do niepłacenia abonamentu, jeśli to możliwe. TVP to syf i bagno

Kiedyś w Klanie Lubicze (z wyjątkiem "Ryśków", bo u nich zawsze ubogo było) do kawy mieli W-Ztkę albo serniczek, a teraz jest dobrze, jak mają herbatniki. Kiedyś Maciuś chociaż wcinał paluszki,a teraz...Widać, że tną na wszystkim...

Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
- peterklasinski
A Bożenka ma gażę w wysokości kilkunastu tysięcy złotych miesięczniezipkeczup pisze:Kiedyś w Klanie Lubicze (z wyjątkiem "Ryśków", bo u nich zawsze ubogo było) do kawy mieli W-Ztkę albo serniczek, a teraz jest dobrze, jak mają herbatniki. Kiedyś Maciuś chociaż wcinał paluszki,a teraz...Widać, że tną na wszystkim...

Są jeszcze mecze reprezentacji...niestety są one rozgrywane raz na ruski rok. A i zapomniałbym ! Leci jeszcze jakże wspaniały kanał klubowy zespołu Tottenham. Śmiech na sali...zipkeczup pisze:Zresztą mecze 1. ligi to jedyna rzecz, jaka nadaje się do oglądania na TVP Sport, przynajmniej dla mnie...
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja też! Ja też!kamil92rypin pisze:Michał skumał moją interpretacje.![]()

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich