miodek, ja mogę też się dołożyć do tej drożdżówki

Idzie wojna, idzie wojna, idzie krwawa rzeź...danio_145 pisze:Witam !!! Mam na imię Mariusz.
Bykupywać u mnie na aukcjach, musisz przestrzegac regulaminu:
1. Dla zabawy nie kupuj i nie licytuj !!!
2. Nieodwołuje ofert wiec uwazaj co kupujesz.
3. Przesyłke wysyłam po zaksięgowaniu pieniążków na koncie
4. Niewysyłam za pobraniem, preferuje tylko wpłate na konto
5. Niewysyłam za granice.
6. Osoby Z <koperta> odrazu wycofuje z aukcji
7. Osoby bez mające ponizej muszą potwierdzić kupno.
8. Musisz akceptowac punkty regulaminu od 1-7
Kupując u mnie nic nie tracisz:) Zawsze sprawdzam mejle wiecniebedzie problemu u mnie z kontaktem:) również cały czas jestem dostepny pod telefonem 609 584 688 . Wrazie jakich kolwiek pytań prosze na pisać na poczte: nokia-man@wp.pl z pewnościa odpisze
wiec zapraszam do licytacji a przedewszystkim kupna:)
Dziekuje za zapoznanie się ze stroną
I co z tytułu oficera, skoro byle ochlapus po Ochotniczym Hufcu Pracy legitymuje się podobną znajomością swojego własnego ojczystego języka. Moim zdaniem znajomość języka to nie tylko mowa, ale również pismo.JJaq pisze:Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera.
To jak teraz wygląda ta matura? Ja zdawałem maturę w 2004 roku. Byłem ostatnim rocznikiem kończącym ośmioklasową podstawówkę i czteroklasowy ogólniak. Za trzy błędy ortograficzne na maturze pisemnej z polskiego dostawało się pałę. Żeby w ogóle zdać maturę, trzeba było mieć zawsze 51% punktów. A teraz te gimnazja... 30% zaliczające maturę... Amnestia Giertychowska... Młodzieży, przyszłości świata...peterklasinski pisze:śmieszny poziom, dzięki któremu byle "pionek" bez urazy dla nikogo może zdać mature...
to w ogóle nie było by zgadnienia dysortografii a co najwyżej niedouczenia.Zapewniam Cię,że poprzez wpajania gramatyki dysortografii w 100% nie zwalczysz a najwyżej zminimalizujesz jej skutki.zipkeczup pisze:kilka podstawowych zasad typu "rz pisze się po spółgłosce