Mam dowody,że KOLEKCJONER to nie jest wytwór Pereza. Ale moglibyście tak po chłopaku nie jechać postawcie się w jego sytuacji. Zrobił Wam coś ?
Zgoda nie pisał zbyt poprawnie ale się poprawił. Ciekawe czy fajnie by było jakby ktoś po Was tak jechał.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2007, 13:28 przez JJaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahaha. Dostałeś od niego priva czy co? Uważasz, że jest to bardzo obraźliwe? Załóżcie swoje ugrupowanie. Zaprzestanie działań wojennych będzie skonsultowane na posiedzeniu rady PRZYSZŁOŚCI NARODU.
No właśnie. Wiśnia mówił nam, że śmieszą go posty MARIUSZA i żebyśmy coś mu wykręcili bo jemu tak nie wypada. No to nasza organizacja musiała coś zrobić. Dostaliśmy od Kaszebe po 25 zł na łebka.
barann pisze:Wiśnia mówił nam, że śmieszą go posty MARIUSZA i żebyśmy coś mu wykręcili bo jemu tak nie wypada. No to nasza organizacja musiała coś zrobić. Dostaliśmy od Kaszebe po 25 zł na łebka.
Ej!! Wezcie się teraz ze mnie nie nabijajcie!! . Nie chcę skończyc marnie, tak jak Mariusz(KOLEKCJONER) !!!
To już przestaje być śmieszne. Nie chcemy mieć na karku jakiejś rzeszy kapslarzy bo nagle to Barann i Perez zaczęli naskakiwać na wszystkich po kolei. Fakt, że mówiliśmy do Wiśni Kaszebe świadczy o tym, że tak nam zlecił, aby zachować pozory neutralności. Nieprawdaż, że to wszystko jest logiczne?
wisnia pisze:. Nie chcę skończyc marnie, tak jak Mariusz(KOLEKCJONER) !!!
Wiśnia a czy ja skończyłem marnie??
Twoja kolekcja do mojej nawet nie dorasta. Mam pojedynczych dubli na wymianę więcej niż ty w kolekcji.
a i skończyć piszę się przez ć --> Ć jak Ćma.
Perez i Barann , nie wiem co do mnie macie czy to zazdrość czy co.. co będzie to będzie (a może być dobrze lub źle), tylko że najbardziej wy to rozkręcaliście. To na tyle...
Wcale tak nie ,mówilem . dobra. Nie to ze się obrazam czy coś ale nie będę juz chyba odpisywał w tym temacie bo to powoli nie ma dla mnie sensu. Co z tego jak ja będę pisac a wy nadal będziecie zartowac ze mnie . Skończcie juz to. Powoli mnie to wkurza... . Dla mnie śmiesznie było to na początku, ale teraz juz nie...
Właśnie o to chodzi, że rozkręciliśmy to z inicjatywy Wiśni (zepsuło mu się Ć na klawiaturze). Nic do Ciebie nie mamy, a zazdrościć to ja już w ogóle nie wiem czego.
no i przyszła koza do woza.... a właściwie może Baran-n ... szkoda gadać dzieci. "przestało być śmieszne" a kiedy było śmieszne?? , a mr-perez co tam zmilkł ? chłopcy gównem się rzucali tylko jak sprzątniecie to gówno teraz będą zlizywali..
Bez obrazy przecież jest to śmieszne. A wiśnia kup se nową klawiaturę co ma Ć.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2006, 22:49 przez KOLEKCJONER, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie oto PW dostałem od wiśni kilka dni temu. Oceńcie sami :
[/quote] Koledzy zróbcie coś. Jeden z naszych forumowiczów obiecał mi że pomoże mi sciągnąć z neta dodatkowe cale do monitora bo mam tylko 15 i to po przekątnej. Pisał , że zna tajemne strony o darmowych calach do monitora. I nie wywiązał się z umowy. Na dodatek mówił , że jest Maćkiem... Ratunku, dajcie mu popalić :> , Kaszub.
[/quote]
wisnia pisze:Hej Barann ! Nie podobaja mi sie posty Kolekcjonera. On jakos tak dziwnie pisze. mysle ze moglibyscie zorbic um jaksi nuerm. Oferuje wam po 7 zloty na gluwke - moze byc ? P.S - zwróciłem się z tym już do Mr Pereza