Projekt koszulki forumowej.
Projekt koszulki forumowej.
Tak jak w temacie.
A czy zrobicie jakiś wyjątek i tył (plecy), a raczej nick będzie dla mnie niżej ? Nie mam tak krótkich włosów, z tego co widzę, to nick znajduję się tak wysoko, że nic by nie było widać
poprosiłam bym troszkę niżej ;]
Poza tym myślę, że projekt jest dobry. Czcionka nie wiem czy przejdzie (ta mniejsza) bo jest raczej używana do małych bannerów, ale zobaczymy.
Poza tym te dwie czcionki (nick + imię i nazwisko) gryzą się ze sobą.
Ale jestem za ;]

Poza tym myślę, że projekt jest dobry. Czcionka nie wiem czy przejdzie (ta mniejsza) bo jest raczej używana do małych bannerów, ale zobaczymy.
Poza tym te dwie czcionki (nick + imię i nazwisko) gryzą się ze sobą.
Ale jestem za ;]
Pozdrowienia dla ILoveHeaters vel Mr.Allena : )
Wydrukowanie koszulek to przecież nie problem - wysyła się logo do firmy, a mu0dy podał link ;] Jeśli chodzi o załatwienie wszystkiego - moim zdaniem: jak ktoś ma blisko do takiej firmy, to nie ma sprawy, może zrobić wszystkim i rozesłać (choć to się mija z celem - trzeba mieć czas, trzeba mieć pieniądze), więc myślę, że stanie na tym, iż każdy powysyła do jednej firmy (z allegro czy coś) ten sam projekt i kazdy dostanie koszulkę do domu ;]
Oczywiście to tylko takie moje gadanie, zrobicie jak uważacie, ja i tak się dostosuję.
Oczywiście to tylko takie moje gadanie, zrobicie jak uważacie, ja i tak się dostosuję.
Pozdrowienia dla ILoveHeaters vel Mr.Allena : )
Jeśli już to niech jedna osoba się tym zajmie. Jak już będzie wybrany projekt, czcionki i wykonawca to nie problem zamówić i zapłacić za koszulki.
Wiadomo, że będą to większe koszty więc co by tej osoby nie obciążać finansowo można wpłacić pieniądze na jej konto (za koszulkę i koszty na rozesłanie). Gdy ta osoba dostanie gotowe koszulki roześle je do Nas, bo raczej firma, która nam te koszulki przygotuje nie będzie chciała wysyłać do każdego z osobna, chyba, że się mylę
Nie ma sensu zamawiać tego indywidualnie, lepiej to zrobić raz a grupowo, tak jak napisałem.
Wiadomo, że będą to większe koszty więc co by tej osoby nie obciążać finansowo można wpłacić pieniądze na jej konto (za koszulkę i koszty na rozesłanie). Gdy ta osoba dostanie gotowe koszulki roześle je do Nas, bo raczej firma, która nam te koszulki przygotuje nie będzie chciała wysyłać do każdego z osobna, chyba, że się mylę

Nie ma sensu zamawiać tego indywidualnie, lepiej to zrobić raz a grupowo, tak jak napisałem.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
powiem tak: jedna osoba, jedno zamówienie, jedna przesyłka, osoba dostaje pieniądze przelewami za koszulki do określonej daty i po weryfikacji liczby przelewów robi zamówienie, dostaje wszystkie na swój adres i rozsyła, nie robi się pojedynczych zamówień bo to tylko utrudnienie
jeżeli korzystamy z tego linka co podesłałem to wydaje mi się, że nadruk na rękawie odpada, więc przed zamówieniem należy uzgodnić już projekt (razem z czcionkami) i przesłać do tego koleżki z allegro, coś była mowa o formacie a4 ale nie za bardzo kojarzę
co do wysokości napisu na plecach:
http://photos.nasza-klasa.pl/4089786/23 ... 32167.jpeg
moja koszulka (zdjęcie z nk rotfl)
imo nie jest wysoko
jeżeli korzystamy z tego linka co podesłałem to wydaje mi się, że nadruk na rękawie odpada, więc przed zamówieniem należy uzgodnić już projekt (razem z czcionkami) i przesłać do tego koleżki z allegro, coś była mowa o formacie a4 ale nie za bardzo kojarzę
co do wysokości napisu na plecach:
http://photos.nasza-klasa.pl/4089786/23 ... 32167.jpeg
moja koszulka (zdjęcie z nk rotfl)
imo nie jest wysoko
- peterklasinski
To jak kogoś nie będzie to się przecież mu wyśle tą koszulkę
A Ci co będą to by dostali w Żywcu 

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy będzie jeszcze reedycja koszulek dla tych co się nie zdecydowali zawczasu???
Byłbym chętny,może ktoś by jeszcze dołączył?
Byłbym chętny,może ktoś by jeszcze dołączył?
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
Wszystko mam i nie trzeba nic na nowo ustalać. Trzeba zrobić listę chętnych, zebrać pieniądze i gotowe.szkopas29 pisze:Iiiii ,,, co jest grane z tymi koszulkami ? Niech ktoś zrobi kolejny krok, spisze liste ludzi co chca (Wysokość loga, jaka czcionka) i zamawia.
Co do zmian w koszulce forumowej.
Koszulki są dla forum jednakowe i ja nie jestem za zmianami, ponieważ jako ludzie z forum powinniśmy mieć je jednakowe (ew. jak ktoś nie życzy sobie nicku z forum to może być imię) ale o tym była dyskusja w odpowiednim temacie.
Z koszulkami mogę ruszyć po nowym roku, obecnie święta się zbliżają, czasu nie mam, a i ludzie na allegro często robią sobie wolne od świąt do nowego roku.
Powiedzmy, że zrobione koszulki mógłbym rozdać na giełdzie w Warszawie a tym co ich nie będzie, mógłbym wysłać jak ostatnio.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie: