Czyżby któryś z Naszych kolegów forumowiczów narozrabiał?

Napewno zwarali tą uwage w sposób kulturalny.Kiedy zaczęliśmy zwracać uwagę kierowcy, jak jeździ auto zatrzymało się pod klubem
To uciekli czy nie?którzy zaczęli nas okładać pięściami, po czym uciekli (...) a ludzie którzy nas pobili stoją kilkadziesiąt metrów dalej pod klubem Exodus
No to gratulacja podpita młodzież zwraca uwagę dla policjanta jak ma wykonywać swoja prace.Kiedy zwróciliśmy uwagę, że ta czynność zajmie im godzinę
Na stronie jest tylko 1:52, ciekawe co jest na reszcie nagrania. Tego Wybiórcza pewnie nie zdradziNagrał ponad trzyminutową wymianę zdań
adziek611 pisze:Ja też sie dołańczam do szkopasa >CHWDP<
szkopas29 pisze:nierozumiałem
Weźcie się może małolaty za naukę... Ja również nie przepadam za policją, ale bez przesady...maselko pisze:niechce
Kilka lat temu w Złotowie była taka mgła, że nie widziałem prawie krawężnika jezdni. Dlatego też włączyłem przeciwmgielne. Na końcu ulicy radiowóz, zatrzymują mnie, dokumenty etc. i pytanie - dlaczego jeździ pan na światłach przeciwmgielnych na terenie zabudowanym, mogą one oślepić pieszych, za to grozi...czebrys pisze:został uznany