Inflacja
Re: Inflacja
Powiedz mi gdzie się nie dobrała?- zawsze możesz opłacić wersje na pare miesięcy - taniej
Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
.....też się dobrała .Opłacam od lat co pół roku i jestem zadowolony.
Jeszcze żeby tak ludzie chętnie wspomagali CC.I jak wspomagają nasz katalog wykupując abonament to będzie dobrze 

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Za aplikację do wyszukiwania kapsli na Androida a nie tylko na jabłkofon - to ja od razu będę płacił na C.C.I
Ogólnie ta aplikacja w ogóle może być płatna.
Ogólnie ta aplikacja w ogóle może być płatna.
Znak towarzyszy zastrzelonych
Jeszcze żeby CC.I tak chętnie oferowało wspierającym jakieś realne korzyści. Sami sobie strzelają w stopę. Powinni zostawić podstawowe opcje szukania w wersji darmowej i wprowadzić konto premium z dodatkowymi opcjami. Tam jest naprawdę wiele możliwości z których można zbudować fajny pakiet i krzyknąć sobie te kilka ojro. Listy trade/wanted, bogate w opcje zaawansowane wyszukiwanie, teraz pojawiło się wyszukiwanie kapsla po obrazie.
Nie wiem co prawda jak to wygląda w kwestii wsparcie - zapotrzebowanie u nas, ale trzeba przyznać, że twórcy katalogu oferują konkretne "coś" w zamian za abonamentowe opłaty.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku