Gry
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
No to ja bede drugi Ja lubie grac w Call of Duty 2 Super gieerka jak dla mnie
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
Ja w Diablo II grałem przez 1,5 roku, na polskim serwerze Grota Trolla. Ostatni raz zagrałem pod koniec sierpnia, kiedy to właśnie
zacząłem na porządnie zbierać kapsle, nie starczało już czasu i na to i na to, więc wybrałem to lepsze...kapsle zresztą dobrze bo D2 juz mi się powoli znudziło.
A tak to sobie pogrywam w Enemy Territory(sieciówka, strzelanka II wojna) , to juz 2 latka ale z przerwami.
Polecam zagrać, tymbardziej że jest to darmówka, do ściągnięcia z neta
ok. 270 mb. Zapewne większośc z was zna tą grę.
zacząłem na porządnie zbierać kapsle, nie starczało już czasu i na to i na to, więc wybrałem to lepsze...kapsle zresztą dobrze bo D2 juz mi się powoli znudziło.
A tak to sobie pogrywam w Enemy Territory(sieciówka, strzelanka II wojna) , to juz 2 latka ale z przerwami.
Polecam zagrać, tymbardziej że jest to darmówka, do ściągnięcia z neta
ok. 270 mb. Zapewne większośc z was zna tą grę.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Hehehe, mógłbym zostać moderatorem w tym temacie chyba. Grałem w prawie wszystkie gry, co tu wymieniliście.
- CM 01/02, wprost wybitny, najlepszy z serii CMów chyba, lepszy nawet od 03/04. Poza tym FMy, 2005, i od niedawna 2007.
- Fifa 2001 niegdyś, obecnie PES 5
- Diablo II + battlenet ;)
- Age of Emipres, cała 3. Zdecydowanie najlepszy RTS, jaki powstał do tej pory.
- Need for Speed, od Undergrounda, po Carbona.
PS. Wojtku, też trochę grałem w Collina, 2 i 3, choć raczej bez bicia rekordów na OSach. Chociaż tate ogrywałem 1 na 1 ;)
No i jeszcze tak mi się przypomniało. Seria GTA, i Commandosy. Choć i tak o czymś na 100% zapomniałem.
I na koniec, gra wszechczasów, klasyk, coś, czego o dziwo żaden z Was jeszcze nie wymienił. Uwaga uwaga, tu tu tu tu tu tu tutuuu: HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3. Nie znam lepszej gry. Gram w nią od kiedy się ukazała, i myślę, że mógłbym się równać z Wojtkiem i jego Collinem ;)
- CM 01/02, wprost wybitny, najlepszy z serii CMów chyba, lepszy nawet od 03/04. Poza tym FMy, 2005, i od niedawna 2007.
- Fifa 2001 niegdyś, obecnie PES 5
- Diablo II + battlenet ;)
- Age of Emipres, cała 3. Zdecydowanie najlepszy RTS, jaki powstał do tej pory.
- Need for Speed, od Undergrounda, po Carbona.
PS. Wojtku, też trochę grałem w Collina, 2 i 3, choć raczej bez bicia rekordów na OSach. Chociaż tate ogrywałem 1 na 1 ;)
No i jeszcze tak mi się przypomniało. Seria GTA, i Commandosy. Choć i tak o czymś na 100% zapomniałem.
I na koniec, gra wszechczasów, klasyk, coś, czego o dziwo żaden z Was jeszcze nie wymienił. Uwaga uwaga, tu tu tu tu tu tu tutuuu: HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3. Nie znam lepszej gry. Gram w nią od kiedy się ukazała, i myślę, że mógłbym się równać z Wojtkiem i jego Collinem ;)
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku
To może zróbcie sobie dodatkowe forum o grachKrzysiek pisze:Hehehe, mógłbym zostać moderatorem w tym temacie chyba. Grałem w prawie wszystkie gry, co tu wymieniliście.
Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)