Czy była by możliwość utworzenia coś w rodzaju czatu. Zamiast gadać z 5 o tym samym to by sie pisało tylko raz. A czasem to niezła zabawa.....
Ale to jest moja propozycja. Jeżleli jesteście "za" i oczywiście da się takie coś zrobić to może....?
Wismat dlaczgo niechcieli ?! według mnie było by to bardzo dobre rozwiązanie.Maryk ma rajce . Była by niezła zabawa i odrazu mozna by było przejść do zeczy porozmawiac o wymianach itd....
szkopas musiałbyś najpierw trafić na kogoś kto byłby obecny na forum i miałby czas aby go tracić na czatowanie....
przyznaje się: mój pomysł przestał mi się podobać
Witam
Wg mnie już najwyższy czas by zacząć poważnie myśleć o czacie oczywiście kto nie chce go to przecież nie musi na niego wchodzić ja niestety nie mam pojęcia jak to zrobić wg mnie jest więcej opcji za niz przeciw no i chyba najważniejsza sprawa to czat znowu rozpropagował by nasze hobby a to chyba istota sprawy
Więc jesli komuś się chce to bardzo proszę to zrobic jeśli pomysł nie wypali to bez problemu mozemy przecież z niego zrezygnować
Lepszy shout. Na czacie niekoniecznie wszyscy zgadają się co do godziny, a wiadomości na shoucie zostają, czyli można przeglądać historię sądzę, że to lepsze rozwiązanie.