Wzmacniacz i gorzała
-
- Kontaktowanie:
Re: Wzmacniacz i gorzała
Pamiętam
Na pewno czarny Sansot jest od Ciebie i możliwe ze cos więcej ale nie pamiętam co to było!

-
- Kontaktowanie:
Na razie nic nowego na stronę nie wrzuciłem, jedynie udało mi się wyjaśnić 3 N/N. Trochę też porządków robię w Galerii, naumiałem się robić podstrony, będzie łatwiej się oglądało za jakiś czas
Jakiś czas temu dostałem zgrabne pudełko po czekoladkach i porządek w moich bełtach zrobiłem!
Pozdrawiam

Jakiś czas temu dostałem zgrabne pudełko po czekoladkach i porządek w moich bełtach zrobiłem!
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- winko.JPG (44.87 KiB) Przejrzano 20007 razy
-
- winka_2.JPG (54.28 KiB) Przejrzano 20007 razy
-
- winka_1.JPG (59.15 KiB) Przejrzano 20007 razy
-
- Kontaktowanie:
Wszystkiego najlepszego 

- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jeden z ładniejszych kapslowych tortów jakie widziałem! 

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
- yaro28ag
- Kontaktowanie:
Super tort ,wzmacniacz pisze:Co prawda nie nakrętka, ale dziś dostałem takie cudo!

- Delma21
- Kontaktowanie:
Stowki życzę
Piękny "kapsel".Wszystkiego najlepszego.
-
- Kontaktowanie:
Dzięki panowie, tort nie tylko przepiękny ale i smaczny !!
-
- Kontaktowanie:
Może i nieco późno ale pokuszę się o podsumowanie roku 2013. Kolekcjonersko i prywatnie wyśmienity okres. Co prawda nie do końca udało mi się wykonać to co zaplanowałem na początku zeszłego roku, ale to mniej istotne. W 2013 roku do kolekcji doszło tak wiele nakrętek że prawie przestałem nad tym panować. Przejąłem nakrętki z 2 kolekcji, dużo , nawiązałem nowe kontakty, wymiany z których również nakrętek wpadło dużo .
Na ten rok zamiarem moim jest dokończenie aktualizacji wszystkich wytwórni jakie są już na stronie, wprowadzenie do Galerii wszystkich wytwórni na literę „W” oraz nakrętek od wina z wytwórni „Bartex-Bartol”, ostatnio dużo się tego przewija przez moje ręce!
Pierwsza w tym roku aktualizacja w Galerii, 19 nakrętek z Polmosu Lublin, oraz kilka pojedynczych w innych wytwórniach. Dwie nowe wytwórnie Stawiguda i Szczytno. Również 4 nakrętki do rozpoznania w zakładce „ZAGADKI”, może ktoś będzie miał jakieś informacje na ten temat!
W samej Galerii też duże zmiany. Wszystkie wytwórnie na osobnych zakładkach! Mam nadzieję że zmiana jest na lepsze.
Niezmiennie poszukuję nowych/starych nakrętek do kolekcji! zubero@poczta.fm
Na ten rok zamiarem moim jest dokończenie aktualizacji wszystkich wytwórni jakie są już na stronie, wprowadzenie do Galerii wszystkich wytwórni na literę „W” oraz nakrętek od wina z wytwórni „Bartex-Bartol”, ostatnio dużo się tego przewija przez moje ręce!
Pierwsza w tym roku aktualizacja w Galerii, 19 nakrętek z Polmosu Lublin, oraz kilka pojedynczych w innych wytwórniach. Dwie nowe wytwórnie Stawiguda i Szczytno. Również 4 nakrętki do rozpoznania w zakładce „ZAGADKI”, może ktoś będzie miał jakieś informacje na ten temat!
W samej Galerii też duże zmiany. Wszystkie wytwórnie na osobnych zakładkach! Mam nadzieję że zmiana jest na lepsze.
Niezmiennie poszukuję nowych/starych nakrętek do kolekcji! zubero@poczta.fm
-
- Kontaktowanie:
Oto moje, kompletnie juz wypełnine pudło z nakrętkami wysokimi, pełne nakrętek polskich oraz z Polską powiazanych. Teraz szukam nowych nakretek i nowego pudła 

-
- Kontaktowanie:
W Galerii żadnego ruchu, kompletny brak czasu. Ale tak chciałem się przypomnieć że nadal zbieram i nadal szukam nowych cacuszek do kolekcji!!
Jak cos ciekawego spotkam to podesle, ale stany takie jak te z listu. sorry
Jakbym mial wysylac wszystkie to byloby tego 

Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
-
- Kontaktowanie:
Stan w jakim jest nakretka jest ważny, najlepiej jak jest w idealnym stanie. Ale jak jakiejś nie mam to i na totalnie zgniecionej staram sie zgrabną blacharkę przeprowadzić, a jak znajduję w lepszym stanie to podmieniam. 

-
- Kontaktowanie:
Doczekałem sie własnej nakrętki mojej Galerii. W/g mnie wygląda odjazdowo. Jeszcze etykiety i bede butelkował moje nalewki i moze juz niedługo destylaty ;-)
- yaro28ag
- Kontaktowanie:
nakretka super jak bedziesz miał na butelkach to z chęcią kupie . Pozdrawiamwzmacniacz pisze:Doczekałem sie własnej nakrętki mojej Galerii. W/g mnie wygląda odjazdowo. Jeszcze etykiety i bede butelkował moje nalewki i moze juz niedługo destylaty ;-)
-
- Kontaktowanie:
No jak dojdzie do destylacji to dostaniesz flaszeczkę w prezencie
Ale to jeszcze daleka droga i wcale nie taka tania!

-
- Kontaktowanie:
W sumie w Galerii nic się nie dzieje, nic nowego na stronę nie wkładam, ale cały czas gromadzę nowości! Jakby ktoś coś miał to chętnie wymienię w miarę możliwosci!
zubero@poczta.fm
zubero@poczta.fm
-
- Kontaktowanie:
Dzisiaj miałem okazje odwiedzić dwa, w miarę zaopatrzone w alkohol sklepy. W obu znalazłem po 2 nakrętki do kolekcji 
Nada; nie mogę wygospodarować czas na uzupełnianie mojej wirtualnej Galerii, ale fizycznie zbiory Galerii rosną

Nada; nie mogę wygospodarować czas na uzupełnianie mojej wirtualnej Galerii, ale fizycznie zbiory Galerii rosną

-
- Kontaktowanie:
Przeglądałem mój temat na forum i zauważyłem że to już 5 lat jak postanowiłem usystematyzować moją Galerię 

-
- Kontaktowanie:
Wczoraj jak wracałem z pracy, na lotnisku w Berlinie zakupiłem ciekawą pozycję Smirnoff White. Ogólnie nakrętki tej marki do kolekcji dokładam ponieważ gorzałka tej marki robiona była przez czas jakiś w Józefowie!
Przy okaji zrobiłem zdjęcie pozostałym moim nakrętką Smirnoff z mojej kolekcji, poszukujęwszelkich których na tym zdjęciu nie ma!
Przy okaji zrobiłem zdjęcie pozostałym moim nakrętką Smirnoff z mojej kolekcji, poszukujęwszelkich których na tym zdjęciu nie ma!
-
- Kontaktowanie:
Na życzenie kolegi, moja kolekcja Bols'a.
Poszukuję wszystkiego czego tu nie widać!
Poszukuję wszystkiego czego tu nie widać!
-
- Kontaktowanie:
Długo nic nie dodawałem na stronę galerii i się tego trochę zebrało. Największa jak dotąd aktualizacja, dziś zaczynam skanowanie tego 
Poszukuję wszystkiego czego mi brakuje!

Poszukuję wszystkiego czego mi brakuje!
-
- Kontaktowanie:
Ci co byli w Tychach mogli zobaczyć na żywo, co nie byli proszę, moja kolekcja z Polmosu Bielsko-Biała!
-
- Kontaktowanie:
Dziękuję!
Gablota a przede wszystkim jej opracowanie rewelacyjne.
Myślę,że gdyby ją pokazać dyrektorowi w Polmosie - Bielsku,to może by wspomógł kolekcje,buteleczkami z nowościami.
Swoją drogą,obserwuję Twoje wpisy o zakupach alkoholi i zastanawiam się jak Ci wytrzymuje wątroba.
Bez urazy,to żart.
Myślę,że gdyby ją pokazać dyrektorowi w Polmosie - Bielsku,to może by wspomógł kolekcje,buteleczkami z nowościami.

Swoją drogą,obserwuję Twoje wpisy o zakupach alkoholi i zastanawiam się jak Ci wytrzymuje wątroba.

-
- Kontaktowanie:
Raz jeszcze dziękuję!
A w Polmosie w Bielsku też byłem, a jak! I to bardzo owocnie, spora ilość nakrętek i etykiet do kolekcji! Bardzo sympatyczni ludzie tam pracują!
A z watrobą, dziękuję nie narzekam. Po kilku piwach mie boli i zgaga okrutna sie wkrada. Po twardych alkoholach nie mam tego problemu
Ale dziękuję za troskę!
A w Polmosie w Bielsku też byłem, a jak! I to bardzo owocnie, spora ilość nakrętek i etykiet do kolekcji! Bardzo sympatyczni ludzie tam pracują!
A z watrobą, dziękuję nie narzekam. Po kilku piwach mie boli i zgaga okrutna sie wkrada. Po twardych alkoholach nie mam tego problemu

-
- Kontaktowanie:
A to zestaw nkrętek z wizyty w Polmosie