Na forum jest wiele różnych tematów i te wpisy po prostu by się rozmyły a tu byłoby wszystko chronologicznie w jednej zakładce lub w jednym pliku. Jest to szczególnie istotne gyy (jak się chyba po woli okazuje) niektóre kapsle niedługo znikną z katalogu i pojawi się wiele innych nie licząc nowości.P-Oset pisze:Wystarczyłby temat na forum o zmianach w katalogu.
Wersja ostateczna (dyskusja)
Katalog zrywek i nakładek na butelki http://www.sites.google.com/view/katalogzrywek
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
OK, już poprawione.Kowalsik pisze:Do szybkiego poprawienia - Warka, odwrotki:
Napis warka jest na kapslu pilce z czarnymi gwiadkami
Napis UEFA jest na kapslu pilce z czerwonymi gwiadkami
Napis final jest na kapslu pilce z brazowymi gwiadkami ze zlotym obrzezeniem
Warszawa - odwrotki
napisy kró, lew, skie byly na zielonym i CZERWONYM (a nie na zielonym i BRAZOWYM) kapslu
Takie rozwiazanie byloby doskonale pod warunkiem, ze tylko Pawel wpisywalby tam swoje zmiany. Inaczej istotne wpisy zginely by wsrod komentarzy innych forumowiczow. K.P-Oset pisze:Można taki temat zrobić jako "ogłoszenie" lub "przyklejony" - wtedy zawsze będzie w czołówce. A pocztą będzie przychodziło powiadomienie o nowym wpisie w tym temacie.
Paweł zablokowałby temat ;-) A potem przy nowym wpisie na chwilkę odblokował, wpisałby się i z powrotem zablokował. Wtedy nikt oprócz niego by tam nie pisałwiki pisze:Takie rozwiazanie byloby doskonale pod warunkiem, ze tylko Pawel wpisywalby tam swoje zmiany. Inaczej istotne wpisy zginely by wsrod komentarzy innych forumowiczow. K.

Słuchajcie, żadnych duzych zmian juz na pewno nie będzie - będą tylko zmiany które nie ingerują w numerację. (Powtarzałem to juz wiele razy - nie chodzi tu o to że jestem leniwy, ale o to zeby nie było zamieszania wsrod kolekcjonerów ze nagle zmienia sie im lisa braków i sa nieporozumienia)
Będę dokładał nowe kapsle tylko na koncu kazdej listy. No i wyjaśniło się w końcu kilka niezidentyfikowanych rozlewni - tam powstaną dziury.
Będę dokładał nowe kapsle tylko na koncu kazdej listy. No i wyjaśniło się w końcu kilka niezidentyfikowanych rozlewni - tam powstaną dziury.
- mr-perez
- Kontaktowanie:
Zgadzam się z Pawłem. Niech zostanie tak jak jest, bo inaczej to można ciągnąć to w nieskończoność, a i tak zawsze się znajdzie jakaś maruda.Paweł pisze:Słuchajcie, żadnych duzych zmian juz na pewno nie będzie - będą tylko zmiany które nie ingerują w numerację. (Powtarzałem to juz wiele razy - nie chodzi tu o to że jestem leniwy, ale o to zeby nie było zamieszania wsrod kolekcjonerów ze nagle zmienia sie im lisa braków i sa nieporozumienia)
No dobra... a jakby szybki jak błyskawica haker-BajXter zdążył się jednak wpisać w międzyczasie, albo nie daj Boże Kolekcjoner (przypadkowo)BajXster pisze:Paweł zablokowałby temat ;-) A potem przy nowym wpisie na chwilkę odblokował, wpisałby się i z powrotem zablokował. Wtedy nikt oprócz niego by tam nie pisał

Wersja do wydruku będzie później, na razie jestem na wakacjach.TMax pisze:1. Czy katalog można wydrukować ?
2. Czy można dorobić dodatkową zakładkę w katalogu z nowościami np.
- nowości w lipcu 2007- tam będą kapsle, które sią pojawiły w lipcu
- nowości w sierpniu 2007 ....
itd
oczywiście niezależnie będą w poszczególnych Browarach...
pozdrawiam,
TMax
Jakaś "lista nowości" na pewno będzie, tylko jeszcze nie wiem jak to rozwiążę...