Żywiec 54
Żywiec 54
Koledzy, jak to jest z tym srebrnym okręgiem. Czy ktoś posiada taki kapselek?
Na moim bezapelacyjnie jest kolor złoty (błyszczący), przy czym blacha kapsla jest srebrna.
PS. Skoro brak w katalogu rozróżniania na sygnatury z cyferkami lub bez, nie powinno się zrezygnować z któregoś kapsla: 79 lub 80?
Na moim bezapelacyjnie jest kolor złoty (błyszczący), przy czym blacha kapsla jest srebrna.
PS. Skoro brak w katalogu rozróżniania na sygnatury z cyferkami lub bez, nie powinno się zrezygnować z któregoś kapsla: 79 lub 80?
Chinet nie rozumiem twojego opisu kapsla Żywiec 54. Będziesz musiał mi pokazać ten kapsel na żywo, bo nie wiem o co chodzi. Skan w katalogu jest kapsla z mojej kolekcji - okrąg jest srebrny błyszczący bez żadnej farby (mogę kapsel zaprezentować publicznie jakby co).
Żywiec 79 i 80, faktycznie miało nie być rozróżnienia na położenie cyferek, więc nie wiem jak ten kapsel się tam znalazł, wygląda na to że to mój błąd.
Żywiec 79 i 80, faktycznie miało nie być rozróżnienia na położenie cyferek, więc nie wiem jak ten kapsel się tam znalazł, wygląda na to że to mój błąd.
Ależ drodzy koledzy ja to doskonale rozumiem, tylko powiedzcie mi proszę co bedzie w przypadku kiedy producent kapsli wypuści na rynek kapsle z cyferkami na każdej możliwej godzinie? Będę musiał w katalogu umieszczać 12 takich samych kapsli pod kolejnymi numerami?chinet pisze:W obu przypadkach zmienia się matryca drukująca.
Myślę że wystarczy że producenci fantazjują sobie z położeniem swojej własnej sygnatury i przyporządkowuje wtedy różne numery.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Również mam bez cyferki. Na jednym okrąg malowany, na drugim nie.chinet pisze:
A poza tym 55 mam bez cyferki. O! Tyle Ci powiem.
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com