Jedziemy dalej....
Jedziemy dalej....
Macie dostępną nową wersję katalogu uaktualnioną o większość poprawek zgłoszonych do tej pory. Niektórych nie uznałem za konieczne.
Jeśli komuś przeglądarka nie wyświetla nowej wersji - kliknij na Odśwież albo naciśnij F5. (A najlepiej proszę o wykasowanie całego cache przeglądarki)
Znowu proszę o to samo - sprawdzenie czy wszystko działa i zgłaszanie uwag. Spieszcie się bo chcę żeby katalog katalog był w ostatecznej wersji przed giełdą w Żywcu.
Z katalogu wyleciał dział z atramentowymi nadrukami - ja się tym zajmował nie będę, a chętnych do wzięcia się za to też nie ma.
Proszę się nie przejmować złymi obrazkami w dziale z odwrotkami - poprawię to jutro.
Próby uaktualnie w przyszłości.
Będzie dostepne sortowanie według nazwy browaru a nie tylko miejscowości - proszę o cierpliwość.
Jeśli komuś przeglądarka nie wyświetla nowej wersji - kliknij na Odśwież albo naciśnij F5. (A najlepiej proszę o wykasowanie całego cache przeglądarki)
Znowu proszę o to samo - sprawdzenie czy wszystko działa i zgłaszanie uwag. Spieszcie się bo chcę żeby katalog katalog był w ostatecznej wersji przed giełdą w Żywcu.
Z katalogu wyleciał dział z atramentowymi nadrukami - ja się tym zajmował nie będę, a chętnych do wzięcia się za to też nie ma.
Proszę się nie przejmować złymi obrazkami w dziale z odwrotkami - poprawię to jutro.
Próby uaktualnie w przyszłości.
Będzie dostepne sortowanie według nazwy browaru a nie tylko miejscowości - proszę o cierpliwość.
Bronek przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, szczególnie fragment o odświeżaniu strony. Katalog jest tak zrobiony żeby posiadał minimum zawartości aktywnej, żeby każdy mógł go przeglądać offline.
Karmi różowe - blacha jasna i ciemna, mogę dodać opis. Koledzy sobie tak zażyczyli, ja uważam ze wystarczyłoby jedno Karmi różowe...
Karmi różowe - blacha jasna i ciemna, mogę dodać opis. Koledzy sobie tak zażyczyli, ja uważam ze wystarczyłoby jedno Karmi różowe...
Dobra robota Paweł.
Jednak w katalogu nie ma niektórych nowości.
Np kapsle Karpackiego wyszły już jakiś czas temu, a w katalogu ich nie ma..Czego ich nie uwzględniłeś?
Jednak w katalogu nie ma niektórych nowości.
Np kapsle Karpackiego wyszły już jakiś czas temu, a w katalogu ich nie ma..Czego ich nie uwzględniłeś?
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Ale tym sposobem katalog nigdy nie bedzie gotowy, bo zawsze sie znajdzie coś starego, o czym nie mieliśmy pojęcia. ;)Paweł pisze:Krzysiek - przecież wyraznie pisze ze jest to wersja testowa nr 2.... Nastepnym razem wrzuce moze te Koshery co pisze Danio i wywale Karmi i już się zmienią numery.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
A kiedy giełda w Zywcu??
Paweł, sam nie mam nowości za duzo ale dojdzie Ci pewnie duzo z paczki forumowej

Paweł, sam nie mam nowości za duzo ale dojdzie Ci pewnie duzo z paczki forumowej

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
To fajnie. Tylko co się stanie, gdy (odpukać) dojdzie do takiego przypadku, że trzeba będzie z katalogu wywalić kapsel, powiedzmy ze środka listy z danego browaru?Paweł pisze:Będzie gotowy jeszcze przed giełdą w Żywcu, teraz wprowadzę drobne poprawki i powiem KONIEC. Wtedy katalog będzie gotowy i numery zostaną ustalone na zawsze.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Paweł, obiecane skany, sory że późno, ale jeszcze katalog niezakończony, czy coś jeszcze miałem ci wysłać? Może czegoś potrzebujesz, napisz na PW
Może coś będę miał.
I gratulacje z wykonania dobrej roboty z katalogiem, sporo sie nawet zmieniło. Czekamy na ostateczną wersję

I gratulacje z wykonania dobrej roboty z katalogiem, sporo sie nawet zmieniło. Czekamy na ostateczną wersję

Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com