[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result 10.10.2020 Warszawa, IV Spotkanie Kapslarzy - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Ogromna prośba o rejestrowanie się na powyższej stronie i zgłaszania zapotrzebowania na stoliki.
Zdecydowanie nam to ułatwi organizację oraz przygotowanie identyfikatorów i plakietek na stoły.
Tak jak na III spotkaniu będzie dobre piwo i smaczne jedzenie w przystępnej cenie
Serdecznie zapraszamy!
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2020, 00:48 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
No trzeba się zebrać i pojechać, urlop ustawić i heja
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Jeśli nie umrę do października to będę Danio ostatni raz widziałem w 2009, REUNION hehe <3
Będę mógł zabrać kogoś z Łodzi jeśli są chętni a nie mają możliwości.
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
Te listy jakoś nie do końca funkcjonują, niemniej my przygotowani w 100% na Waszą obecność.
Rezerwować czas i ZAPRASZAMY
1. Danio!
2. Pawlosek12
3. venator24
4. Cinx
5. Wiśnia
6. Lowolak
Szanowni Koledzy i Koleżanki
W związku ze zbliżającym się IV spotkaniem kapslarzy mamy serdeczną prośbę o potwierdzenie Waszej obecności na stronie www.10102020.pl
Wskazane pomoże zagranicznym kolekcjonerom podjąć decyzję, gdyż w liczbach siła.
Z góry dzięki i do zobaczenia
Po 20 latach Ojczyzna przypomniała sobie o mnie (5-16 października szkolenie rezerwy). Nikt nie potrafi mi powiedzieć jak to będzie wyglądało (istnieje nawet możliwość, że wogóle "zabawy" nie będzie). Jeżeli tylko będę miał wolną sobotę to melduję się na spotkaniu.
A swoja droga sam się z tego śmieję, bo tak jak każdy z Was stęskniony za spotkaniami, wyobrażałem sobie, że jedynie kwarantanna może mi pokrzyżować plany. A tu masz.