Głosowanie na Kapsel Roku 2010 - niejasności.

Kapsle piwne + ogólne dyskusje.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
chinet

Głosowanie na Kapsel Roku 2010 - niejasności.

#1 Post autor: chinet »

Wiki,
czy przypadkiem nie pominięto w zestawieniu kapselka:

Obrazek

Poza tym jest jeszcze ten z jasną blachą, ale nie został umieszczony w katalogu więc nie wiem jak do niego podchodzić.
Jestem trollem :mad:

Awatar użytkownika
wiki
Kontaktowanie:

Re: Głosowanie na Kapsel Roku 2010 - niejasności.

#2 Post autor: wiki »

chinet pisze:Wiki,
czy przypadkiem nie pominięto w zestawieniu kapselka:

Obrazek
Mialem wątpliwości, ponieważ ten kapsel nie znalazł się w katalogu. Ponieważ w jakiś zasadniczy sposób wzór nie różni się od poprzedniego ani nie wyróżnia urodą lub brzydotą postanowiłem go pominąć. Mam nadzieję, że nikt nie uwzględniał go jako kandydata w głosowaniu.

Tylko jedna osoba (yoreck) zwróciła mi uwagę na inne oczywiste pominięcie.
Na liście kapsli nie znalazł się przez moją nieuwagę RYBNICKI. Ponieważ stało się to już w czasie glosowania zostanie uwzględniony w glosowaniu na 2011 rok.
Chyba muszę wrócić do zwyczaju konsultowania listy kapsli przed rozpoczęciem glosowania.

Zapraszam wszystkich, ktorzy jeszcze nie zaglosowali. Jeszcze nie wszystko jest rozstrzygnięte. Każdy głos moze być decydujacy.

Awatar użytkownika
chinet

#3 Post autor: chinet »

No faktycznie, mocny Piast jeszcze nie w katalogu. Różnica jest ewidentna i Paweł chyba zapomniał o nim albo jeszcze go nie ma. Tego jasnozłotego Paweł widział osobiście na Zielonych Kartkach i też miał trafić do katalogu.

PS. Brak Rybnickiego zauważyłem, ale nie wiem czemu ubzdurałem sobie że pojawił się dopiero w grudniu :) .
Jestem trollem :mad:

Awatar użytkownika
lowolak

hi

#4 Post autor: lowolak »

Panowie, panowie. Mamy ciszę przedwyborczą, a Wy tu propagandę siejecie "ten brzydki, ten kiepski" :)
Proszę uszanować kandydatów, niech sami się bronią.
sPISkowej propagandzie mówię NIE

Awatar użytkownika
wiki
Kontaktowanie:

#5 Post autor: wiki »

Ta dyskusja nie narusza ciszy wyborczej. Dyskutujemy o kapslach których nie ma na liście.

Paweł
Administrator

#6 Post autor: Paweł »

Obydwa nowe Piasty trafią do katalogu, nie udało mi się tego zrobić tym razem ponieważ sam jeszcze tych kapsli nie posiadam

Awatar użytkownika
wiki
Kontaktowanie:

#7 Post autor: wiki »

Powoli zbliżamy się do zakończenia głosowania na najładniejszy i najbrzydszy kapsel roku 2010. W środę 15.12 o północy kończymy głosowanie. W czwartek wyniki (przynajmniej te wstępne). Każdy głos może jeszcze zmienić kolejność na miejscach 2, 3 i 4.

dane do głosowania:

http://kapsle.xon.pl/phpBB/viewtopic.php?t=2213

Krzysztof (wiki)

Awatar użytkownika
wiki
Kontaktowanie:

#8 Post autor: wiki »

Kto jeszcze nie wybrał najładniejszego i najbrzydszego kapsla ma jeszcze szanse.

Ostateczny termin głosowania mija 15.12 - godz. 24:00

ODPOWIEDZ