[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result 2011.09.10 - Giełda w Lublinie - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
witam,
myślę ,ze tak jak co roku ,na początku sierpnia napiszę jaka jest data giełdy w Lublinie.
Na razie w grę wchodzą 2 terminy - 3 lub 10 wrzesień.Ostateczne decyzje zapadną wkrótce
pozdrawiam
Jurek
Ja też uważam, że to świetna decyzja.
Chciałbym w tym roku zawitać do Lublina.
Wiem, że to nie będzie proste, ale gdyby zwyciężył termin o tydzień wcześniejszy, to już teraz mógłbym powiedzieć, ze to wykluczone.
Istnieje możliwość zarezerwowania noclegów w Hotelu Studenta Zaocznego,ul.Sowińskiego 17 ,tel 81 525 10 81 w 101
cena za pokój 2 os - 90 zł
za pokój 3 os - 114 zł
Jeszcze jestem na wyjeździe, ale coraz bliżej powrotu do domu, więc trzeba wykazać zainteresowanie sprawami krajowymi.
W związku z tym mam dwa pytania:
Do Jurka: czy jest przewidziane spotkanie przedgiełdowe w piątek?
Do kolegów z ZK i wszystkich pozostałych: czy ktoś przewiduje przyjazd do Lublina w piątek?
Nie mogę jeszcze powiedzieć, że na 100% będę, ale odpowiedzi na powyższe pytania mogą ułatwić podjęcie decyzji ;)).
Kibi ja i Pluto wybieramy się w piątek. Ale sądzę, że raczej nie wcześniej niż 19:00, bo wcześniej nie da rady ;] czym jedziemy? jeszcze nie wiem, jest opcja: pociąg lub samochód (choć raczej to pierwsze).
Bucik-też bardzo wstępnie, ale chętnie skorzystamy z Twojego towarzystwa. Jeszcze jestem w drodze do domu, ale na początku tygodnia będę próbował się z Tobą skontaktować.
dodam tylko,że kapsel jest oficjalnie zatwierdzonym wzorem przez Browar .
Kolejnymi gadżetami będą - otwieracz giełdowy,smycz i koperta z etykietami i kapslami,no i rzeczone wyżej piwo
W tym roku na terenie browaru nie będzie można zaparkować samochodu