[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapsle 2012 (TYLKO INFO O NOWOŚCIACH-dyskusja osobny temat!) - Strona 6 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Nowy Kormoran, już na butelkach z Weizenbockiem, w Warszawie na Rudnickiego. Sygnatura ASTIR na VI.
Sorry za kiepski skan, ale kapsel jeszcze na butelce .
zipkeczup pisze:Trudno mi jest się odnieść do"nowości", jaką dotychczas był brzydal z lewej.
Brewer Twist off rzeczywiście pochodzi z Połczyna. Nie był jednak i na razie nie jest zakładany na butelki, ponieważ nie mają butelek gwintowanych. Planowali je, ale pomysł lekko nie wypalił.
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
dwa kolejne kapsle świąteczne kormorana już w sklepach.kapsla z mikołajem widziałem na kormoranie jasnym i świątecznym, dzwonki kolorowe/ których zdjęcie podałem w poprzednim poscie były na świeżym i rześkim. trzeci nowy kapsel ma taki sam wzór jak dzwonki kolorowe, tylko jest bezbarwny / i to zmyliło mnie i chłopaków z browaru/. dzwonki te widziałem na miodnym.
na razie w większości sklepów są piwa ze starszych dostaw lub zestawy.