goblin pisze:Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, które bezpośrednio lub pośrednio biją w moją osobę.
Zarówno Mundek jak i nikt Wam znany nie ma związku z tymi kapslami.
Przyznaję, że popełniłem duży błąd, za który teraz płacę dość wysoką cenę.
Wycofałem te kapsle ze swojej oferty wymiany.
Jednak przypisywanie mi w formie aluzji czy insynuacji innych wykroczeń jest mocno naciągane i bezpodstawne.
Chciałbym ponadto zauważyć, że inny podobnej rangi wyczyn jakoś przeszedł bez echa. Bez mojej wiedzy i zgody zostały wykorzystane i rozpowszechniane moje prywatne zdjęcia, przedstawiające kapsle z mojej kolekcji. Ale to zapewne działanie w dobrej wierze.
Cóż, dziwna moralność.
Zipkeczup napisał dokładnie to co sam chciałem, za co mu dziękuję.
Mundek twierdzi, że związek z nimi posiadasz i to duży. (kto tu ma rozdwojenie jaźni?) To już jednak wyjaśniajcie sobie między wami. Dla Ciebie podstawą byłoby chyba nagranie, choć pewnie tak jak Donald, odwracałbyś kota ogonem, mówiąc, że nie ważne co jest nagrane, ważne kto to upublicznił.
EDIT: Widzę, że wraz z usunięciem Koneserów z wymiany, zniknął link do Twojej kolekcji. Szkoda.
goblin pisze:.
Jakakolwiek twórczość artystyczna również jest upublicznione, jednak nie możesz jej samorzutnie powielać i czerpać z tego korzyści
Dobrze napisałeś, "twórczość artystyczna"

Konesery taką są. Do tego nielegalną.
Korzyść owszem, że mam. Satysfakcję, że mogłem ostrzec innych. Satysfakcja jednak nie podlega pod ustawę.