[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Chwalimy się! - Strona 150 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Pozysk w moim przypadku = Touree po czterech Lidlach (w dwóch brak) + zaspokojenie ciekawości ochrony w jednym + koszt zakupu. Przetrzymam do mistrzostw, zaproszę koleżkę(-ów) (spoza branży kolekcjonerskiej i o mniejszych wymaganiach konsumenckich) na jakiś meczyk i zrobię wrażenie i zyskam wdzięczność i szacunek
Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
wismat pisze: ↑24 kwietnia 2018, 18:12
Ja znalazłem 31 kapsli jednego dnia, a Egiptu szukam od dwóch tygodni...
a u mnie tego jak nasrał w Lidlu...mam go zresztą w dublecie
Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
caralinus pisze: ↑25 kwietnia 2018, 11:46
szukam peru - jak by ktos miał na zbyciu to chetnie wymienie
też mam napisałem na priv
W końcu udało mi się uporządkować, skatalogować, umieścić na stronie moją kolekcję serii (99%). Doliczając kapsle z 3 serii których jeszcze nie umieściłem (Super 8, Dia de los Muertos i Hachenburger Heimatliebe) mam ich 7200.
Na Allegro nie ma wszystkich. Jest 26 wzorów dziewic. Sprzedający pisał, że 8 z nich wystawia w ostatnim egzemplarzu. Szukam dziewicy Maroko i paru innych.