W dodatku by Przemo podrozdziały widać na dole pod nazwą działu ;-)P-Oset pisze:Działy są stworzone z myślą o ludziach, którzy mają coś na zbyciu, ale nie zawsze potrafią to trafnie zidentyfikować. Gdyby były poddziały to ktoś szukając odpowiedniego działu musiałby otworzyć dział, przejrzeć poddziały, otworzyć następny dział itd. A tak to ma do przejrzenia tylko około 40 działów. Działów może jeszcze przybyć jesli znajdą się grupy kolekcjonerów jakichś innych rzeczy. Wiadomo, że nie będzie stworzony dział dla jednego kolekcjonera.
Co zbieracie oprócz kapsli ???
Coz - o zaletach by Przemo mozna by godzinami... Np./ - masz pomysl, piszesz na jego Forum i jezeli sprawa nie jest trudna dostajesz blyskawicznie modyfikacje, uwzgledniajaca to co chcesz...
Np. W firmowym masz opcje - posty mogą być edytowane przez uzytkownika, nie mogą, mogą przez jakis czas. Wszystko dotyczy calego forum. ja wymyslilem sobie, ze fajnie byloby, aby edytowac nie mogli, ale w jednym subforum mogli... Napisalem - cyk cyk, dostalem kilka linijek kodu, ktos nam wstawil gdzie trzeba i jest
Poza tym widac temat, w jakim ostatnio padla odpowiedz...
Jak to wyglada na duzym forum - mozna rzucic okiem u mnie, struktura jest dosc rozbudowana, ale chyba jest przejrzyscie... forum.bocian.org.pl (hahaha, ale wzrosnie wchdzenie
)
Aha - aby wyjasnic co jest w danym subforum, trzeba zrobic opis
i wszystko jasne...
Np. W firmowym masz opcje - posty mogą być edytowane przez uzytkownika, nie mogą, mogą przez jakis czas. Wszystko dotyczy calego forum. ja wymyslilem sobie, ze fajnie byloby, aby edytowac nie mogli, ale w jednym subforum mogli... Napisalem - cyk cyk, dostalem kilka linijek kodu, ktos nam wstawil gdzie trzeba i jest

Poza tym widac temat, w jakim ostatnio padla odpowiedz...
Jak to wyglada na duzym forum - mozna rzucic okiem u mnie, struktura jest dosc rozbudowana, ale chyba jest przejrzyscie... forum.bocian.org.pl (hahaha, ale wzrosnie wchdzenie

Aha - aby wyjasnic co jest w danym subforum, trzeba zrobic opis

Kowalsik
-
JA zbierałem kiedyś pudełka po zapałkach, kolekcję jeszcze mam, mam sporo straych pudełek, wszystkich mam około chyba 300, kilka drewnianych nawet jest
http://www.ambrorzy-kolekcja.yoyo.pl/index.html
Przerwa....................... powrót już niebawem
:):)

- zgrredek
- Kontaktowanie:
Dziś strona nie działa bo jest przenoszona na nowy większy serwer. Jutro ma już działać i będzie można dodawać fotki tak jak na tym forum.Kowalsik pisze: 3. czy taki portal nie powinien znajdowac sie na wielkim serwerze, i dopuszczac fotki tylko wgrywane na Forum, a nie z roznych, czasami dziwnych, stron...
Są ludzie i parapety nikogo nie obrażając każdy zbiera co lubi ja wszystko co z piwem związane złom także bo potem jest kasa którą mozna wydac na %.
6075 PL
3270 P
x645 N
Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
3270 P
x645 N
Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
-
Szklanki fajne hobby, sam kiedys zbierałem miałem około 100 teraz zostało mi jakies 50 szt, ładnie wyglądaja na półce ale zajmują dużo miejsca, hehe miałem pułkę, a pod nią subwufer i sobie szklanki podskakiwały hihi
http://www.ambrorzy-kolekcja.yoyo.pl/index.html
:):)

A ja kolekcjonuję jeszcze Giganty i kiedyś zbierałem Kaczora Donalda 

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Ile masz monet NG? lub jakich Ci brak? Mi brakują roczniki:Crash pisze:Ja zbieram militarja , monety w tym 2zł NG , .....
1995
1996 bez Zygmunta Augusta
1997
1998
wszystkie monety jakie posiadam są w stanie mennicznym:)
Brakuje mi 19:)
ps. Poprawione specjalnie dla Chinet-a
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2007, 23:45 przez KOLEKCJONER, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com