XI Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004
-
- Kontaktowanie:
XI Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004
Pozwoliłem sobie załozyć pierwszy temat na tej stronie! A wiec dzisiejszej nocy udało mi się , przy ogromnej pomocy żony, opracować ankietę i dziś będzie ona w waszych skrzynka mailowych!!! Padł rekord w ilości osób biorących w niej udział, 51 kolekcjonerów!!!! We wszystkich kolekcjach znajduje się 200473 kapsli a to już jest poteżna ilość. Ankieta wyszła jak wyszła. Paru osobom "zaszumiało" i niestety wyniki nie są wiarygodne!!Wszystkie dane zawarte w niej sa przepisane z orginalnych formularzy przysłanych przez was, niczego nie zmieniałem ani nie poprawiałem! Jedynie w zagranicy pozwoliłem sobie usunąć kilka państw ale jeszcze nie wszystkie!!
Na rok następny rok szykuję już zmieniona wersje ankiety będzie ona, mam nadzieję , uczciwa i porównywalna!!!
Wszystkim którzy wzieli udział w ankiecie dziekuję!!! Tych którzy w tym roku nie zdążyli wypełnić ankiet zapraszam na ankietę 2005. Wyniki w skróconej wersji dla nie biorących udziału w ankiecie będą zamieszczone na stronie Pawła! www.kapsle.xon.pl. Za co bardzo mu dziękuję! I zapraszam wszystkich do korzystania z nowo stworzonego forum dla kapslarzy, na które link znajduje sie na jego stronie
Na rok następny rok szykuję już zmieniona wersje ankiety będzie ona, mam nadzieję , uczciwa i porównywalna!!!
Wszystkim którzy wzieli udział w ankiecie dziekuję!!! Tych którzy w tym roku nie zdążyli wypełnić ankiet zapraszam na ankietę 2005. Wyniki w skróconej wersji dla nie biorących udziału w ankiecie będą zamieszczone na stronie Pawła! www.kapsle.xon.pl. Za co bardzo mu dziękuję! I zapraszam wszystkich do korzystania z nowo stworzonego forum dla kapslarzy, na które link znajduje sie na jego stronie
Re: XI Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004
Wow poand 200.000 kapsliwzmacniacz pisze:Pozwoliłem sobie załozyć pierwszy temat na tej stronie! A wiec dzisiejszej nocy udało mi się , przy ogromnej pomocy żony, opracować ankietę i dziś będzie ona w waszych skrzynka mailowych!!! Padł rekord w ilości osób biorących w niej udział, 51 kolekcjonerów!!!! We wszystkich kolekcjach znajduje się 200473 kapsli a to już jest poteżna ilość. Ankieta wyszła jak wyszła. Paru osobom "zaszumiało" i niestety wyniki nie są wiarygodne!!Wszystkie dane zawarte w niej sa przepisane z orginalnych formularzy przysłanych przez was, niczego nie zmieniałem ani nie poprawiałem! Jedynie w zagranicy pozwoliłem sobie usunąć kilka państw ale jeszcze nie wszystkie!!
Sporo
A kiedy będzie ta ankieta wystawiona??
Nom mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz więcej ludu

Chelsea We Love You....Blue is the colour
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Lektura rzeczywiście ciekawa. Należy ci sie DUŻE conieco za prace w opracowanie włożoną. A domyslam się że nie było to łatwe. Z jakich powodów? Wiadomo. Tak trzymać i nie rezygnować.
Acha znów mam pomysła
Postuluje o zeskanowanie tego wszystkiego i stworzenie 12 tomowego katalogu kapsli w "polskich domach" czy jak to tam nazwiemy.
Acha znów mam pomysła