nowa zakładka w katalogu ?
nowa zakładka w katalogu ?
jest coraz więcej kapsli z browarów kontraktowych i rzemieślniczych.
Paweł,pomyśl nad tym ,może warto jest oddzielić te browary i stworzyć nową zakładkę ?
Paweł,pomyśl nad tym ,może warto jest oddzielić te browary i stworzyć nową zakładkę ?
Osobiście nie rozdzielałbym browarów kontraktowych, dla mnie np. zarówno kapsle Pinta jak i Browar na Jurze śmiało mogą być umieszczone w browarze Zawiercie. Można to jednak jakoś zaznaczyć, np. podpisem "kontraktowy".
Kapsle Krajcara na równi ze wszystkimi innymi tampodrukami i samoróbkami powinny moim zdaniem wylądować w dziale "Inne".
Kapsle Krajcara na równi ze wszystkimi innymi tampodrukami i samoróbkami powinny moim zdaniem wylądować w dziale "Inne".
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
A jak to określić czy zagościły na stałe?danio_145 pisze:Poczekajmy jeszcze czy te kapsle pojawią się na butelkach i nie mam tu na myśli tych resztek co zostaną po giełdzię, a raczej czy zagoszczą na stałe.
A czy Białystok 38, albo Tychy 80 zagościły na stałe, czy nie?
Dyskwalifikowanie tampondruku spoowodowałoby wyrzucenie pierwszego kapsla z Krajcara, który regularnie chodzi na butelkach od zeszłego roku.
Sprawa nie jest prosta, ale coś z tym trzeba zrobić.
Może w związku z tym, że kapsle kolorowe powstały wyłącznie w celu wydrenowania kieszeni kolekcjonerów (jak niektóre giełdowe), umieścić je w giełdowych, albo okolicznościowych.
-
- Kontaktowanie:
To jest mój komentarz do informacji jaką uzyskałem na stoisku krajcara. Brzmiała ona mniej więcej tak, 'te kolory zostały zrobione na potrzeby giełdowiczów/kolekcjonerów, jak nie sprzedamy wszystkich to reszta pójdzie na butelki'.Kibi pisze:A jak to określić czy zagościły na stałe?
Jestem jak najbardziej za zostawieniem czarnego krajcara w katalogu. Tychy 80 czy Białystok 38 to inna bajka.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
chyba ktoś przeczytał te rozważania 
bo nowe wzory Krajcara "butelkowane" pojawiły się na allegro,
co nie oznacza,że były nakładane na piwo

bo nowe wzory Krajcara "butelkowane" pojawiły się na allegro,
co nie oznacza,że były nakładane na piwo