Nom niemądrywojas pisze:Porąbany jeste nie?!

Przygotuj się na środę, kiedy to barca polegnie na Stamford Bridge. hehehe.
Widzieliście co się stało Petrowi Cechowi ??

Heh a gdzie jest tak napisane ale to i tak Jaga awanjuse do 1 ligi i w następnym sezonie rozwali Legie Wisłę ŁKS I Widzew. Sezon potem liga miszczów oczywiście rozwalimy Barcelone Chelsea Bayern Inter a w finale rozgromimy Real Madryt. To są plany na najbliższe 3 sezony. A i nie musze wspominac czyj będzie puchar poslkiczebrys pisze:Jag Ty się nie ciesz z wygranej Jagiellonii bo w rundzie wiosennej Ruch wygra
Mr Cinx pisze:Nom niemądrywojas pisze:Porąbany jeste nie?!![]()
Przygotuj się na środę, kiedy to barca polegnie na Stamford Bridge. hehehe.
Widzieliście co się stało Petrowi Cechowi ??
Więc jeśli można skomentowaćwojas pisze:Dzisiaj Barca tak ZLEJE Chelsea że w rewanżu odrazu sie podda
Powraca powoli po kontuzjibarann pisze:Shevy mi nie szkoda bo za nim nie przepadam i uważam że Robben jest dużo bardziej wartościowym piłkarzem niż on. I jeszcze jedno...
czemu nie było J.Cole'a ?? Przeszedł gdzieś czy po prostu kontuzja albo niemieszczenie się w składzie?
No wiesz , Widzewkiem interesuję się od 25 lat. Zwycięstwo nad Łęczną to nie taki wielki wyczyn. Mam nadzieję, żę jutro chłopaki potwierdzą klasę z Pyrami (Lechem).Mr Cinx pisze: PS2: Nie wiem Perez czy ostanio dobrze przeczytałem ( nie interesuję się polską piłką) ale Widzew wygrał dośc ostro
Nom zaskoczyły mnie chłopaki, jeśli zagrają też tak z Belgią to znaczy to że ta wygrana nie była przypadkiemmr-perez pisze:PS. A co sądzicie o niedawnym meczu z Portugalią? Bo ja do dziś jestem w lekkim szoku . Zagrali pięknie, na najwyzszym światowym poziomie. Chyba Belgię rozniosą, no nie ?
Przemilcze tomr-perez pisze: PS2. Cinx ostatnio kuponik Ci wszedł. A napisz ile Ci nie weszło