Nie przeginajcie, mecz zagrany był ... bez... cienko. Ale Polacy dla mnie i tak są mistrzami, wcześniej grali bajer. Brazylia była niewiarygodna dosłownie, ciągnęli wszystko - POLSKA !
Myślę, że nie graliśmy z taką iskrą jak poprzednie mecze. Trema, zmęczenie no i może świadomość zdobycia tego srebra podcięły naszym skrzydła .
Mimo to odnieśliśmy naprawdę wielki sukces. Wielkie gratulacje. Przez całe mistrzostwa szliśmy jak burza. Daje nam to dobrą perspektywę na przyszłość. A już za dwa lata mamy igrzyska...
Brazylia to tylko aktualny Mistrz Olimpijski, Mistrz Świata ( drugi raz z rzędu) , od kilku lat zwycięzca Ligi Światowej...nie przesadzajmy, każdemu nogi by chodziły...
Nie wiem jak można ich pokonać . Udało się to co prawda Francuzom , ale był to mecz o pietruchę. Normalnie jak roboty...w tej chwili poza zasięgiem...
Brawo Polacy!!! Nie licząc Brazylii jesteśmy najlepsi na świecie
Może nie do końca, do tego są inne rozgrywki, ale biorąc to niedosłownie to wypadliśmy najlepiej z drużyn europejskich, czyli można powiedzieć że jesteśmy 'Mistrzami Europy'.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.