[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Jak trzymacie PETy? - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Nawet nieźle wygląda. Zastanowię się nad przetrzymywaniem petów w takim czymś. Również polecam wycieraczki gumowe pod nogi, nakrętki świetnie wchodzą w nie, aczkolwiek nie eksploatuję takiego typu sprzętu
wiki pisze:Odpowiednie wymiary (wysokosc) maja pudelka - bombonierki. K.
Tak, pudełka z bambonierek nadają się również, a tym bardziej jeśli nakrętki wchodzą na styk. Spotykałem się również ze zdjęciami gdzie kapsle siedzą w tych pudełkach, a właściwie w miejscach które przeznaczone są na czekoladki.
Jak wyczytałem w temacie gdzie napisałes ze masz 26 nakrętek to OK. Ja tez na początku tak trzymałem. Ale mi kolekcja się zwiększa i bym w końcu nie wiedział czy mam jakąs daną nakrętkę czy nie .