a ja lubię Harnasia, chociaż od zimy się pogorszył. Carsberga dosyć często piłe, bo był on zapłatą za "fuchy, no i ostatnio posmakowała mi warka strong, ale tylko w puszce.
A całkiem ulubionym piwem jest Beck's ale nie za często go pijam
Całe moje zainteresowanie piłką nożną sprowadza się do zapisania na tą stronę: www.koniecpzpn.pl
a wracając do tematu, z koncernówek piję tylko Warkę Strong i Portera Żywieckiego. Ze średnich browarów tylko Łomżę. Najczęściej piwa z Kormorana, Jabłonowa i Ciechana. Rzadziej Czarnków, Fortuna, Konstancin, Amber.
Ja lubię Ciechany i Fortunę. Ostatnio zasmakowały mi piwa z miodem. Z nowości bardzo dobre jest Cieszyn Mastne, z tych tańszych polecam Trybunalskie.
A najgorsze są zdecydowanie Goolmany
Nie Żartuj, lubisz portery Ostatnio kupiłem to piwo dla kapsla 330ml za 4,20. Wziąłem dwa łyki i oddałem resztę koledze... Gorszego chyba w Życiu nie piłem. To nawet bączek Mocne Polskie za 1,80 lepsze.
Ja pijam każde poza tymi tzw żużlami za 1,50 zł. Ale ulubione Kasztelan, Carlsberg, Lech, Łomża Miodowa
CC.I #958
7507 POLSKA 3609 P x864 N
x230 BELGIA
xx14 BOLIWIA
x202 HOLANDIA
xxxx PEPSI 67 krajów
xxxx MOTYWY xx krajów BCWC 1 / G 45(12) / ZG 1 / SK 4 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Oguś27 pisze:VIP z biedronki, ewentualnie Trixx.
"Ludzie się zmieniają, lecz smak piwa pozostaje ten sam. VIP - piwo dla ludzi z charakterem"
ta, vip z biedronki...
to piwo przetrwa wszystko... pamiętam pierwsze przygody z alkoholem z kolegami z sąsiedztwa, wakacyjne ogniska - "charakter" tego piwa poznałem dzień po niektóre piwa odchodzą, inne przychodzą, a vip ciągle jest i ciągle ma reputację najgorszego piwa w kraju:)
Ja mam wspomnienie z VIP'em że pamiętam jak w upał schowałem do szafki, potem wieczorem wyciągnąłem takie zagrzane i po kilku łykach miałem dość, a koledzy się śmiali bo mieli swoje w lodówce :p