Kapsel z bobofruta jako logo to w pewnym sensie dobry pomysł aby uczcić pamięć Mr. Pereza ale jak już ma być logo z tym kapslem to dorzuciłbym jakiś drugi obok (mogłyby się nakładać, jakoś przenikać częściowo).
Moim zdaniem sam kapsel bobofruta wskazywałby, że zbieramy kapsle niepiwne a jeżeli byłby jeszcze jakiś piwny obok niego, to znaczyłoby to, że zbieramy piwne i niepiwne

Przynajmniej ja bym tak to odczytał ;)
Tak jak napisał
peterklasinski logo powinno być w okolicy serca. Moim zdaniem do logo można dodać z przodu nick, lub imię i nazwisko kolekcjonera (małymi literami). Dlaczego? Bo jak widzisz kogoś w forumowej koszulce a nie wiesz kto to jest to będziemy zaglądali mu na plecy, żeby sprawdzić kto to jest?
Ewentualnie imię i nazwisko, wtedy rozmawiając z kimś, dana osoba wie jak się do Ciebie zwracać. Ale pozostałbym przy małym nicku.
Z tyłu koszulki nick, tutaj chyba wszyscy są zgodni co do tego.
Dobrym pomysłem jest aby koszulki były w jednakowym kolorze.
Czarny jest chyba najbardziej uniwersalnym kolorem. Jeżeli nie czarny to jakiś inny ciemny kolor.
Mimo, że nie znam się na grafice, zrobiłem "projekt", może się on wydawać banalny ale jest wytłumaczenie dlaczego taki a nie inny
Pomyślałem sobie po co mamy robić nowe logo, kombinować jak można wykorzystać grafikę, która jest na forum

Prosta, ładna, przedstawiająca kapsle. Do tego nazwa forum i adres internetowy co by się reklamować (ale małymi literami). A po prawej stronie nick forumowy.
Z tyłu oczywiście duży nick.
Co o tym sądzicie? Oczywiście, jeżeli logo miałoby być na ciemnej koszulce to trzeba zmienić kolor liter.