forumowe koszulki
- peterklasinski
- peterklasinski
HeY
Mnie osobiście najbardziej odpowiadałaby koszulka w kolorze czarnym.
Moja propozycja do rozpatrzenia jest taka żeby z tyłu był duży znak forum a powyżej nick z forum podobnie jak koszulki piłkarskie zamiast numeru znak forum.
z przody również na środku znak forum a w okolicach serca mniejszymi literami imię i nazwisko a poniżej nick z forum.
Mnie osobiście najbardziej odpowiadałaby koszulka w kolorze czarnym.
Moja propozycja do rozpatrzenia jest taka żeby z tyłu był duży znak forum a powyżej nick z forum podobnie jak koszulki piłkarskie zamiast numeru znak forum.
z przody również na środku znak forum a w okolicach serca mniejszymi literami imię i nazwisko a poniżej nick z forum.
Kapsel z bobofruta jako logo to w pewnym sensie dobry pomysł aby uczcić pamięć Mr. Pereza ale jak już ma być logo z tym kapslem to dorzuciłbym jakiś drugi obok (mogłyby się nakładać, jakoś przenikać częściowo).
Moim zdaniem sam kapsel bobofruta wskazywałby, że zbieramy kapsle niepiwne a jeżeli byłby jeszcze jakiś piwny obok niego, to znaczyłoby to, że zbieramy piwne i niepiwne
Przynajmniej ja bym tak to odczytał ;)
Tak jak napisał peterklasinski logo powinno być w okolicy serca. Moim zdaniem do logo można dodać z przodu nick, lub imię i nazwisko kolekcjonera (małymi literami). Dlaczego? Bo jak widzisz kogoś w forumowej koszulce a nie wiesz kto to jest to będziemy zaglądali mu na plecy, żeby sprawdzić kto to jest?
Ewentualnie imię i nazwisko, wtedy rozmawiając z kimś, dana osoba wie jak się do Ciebie zwracać. Ale pozostałbym przy małym nicku.
Z tyłu koszulki nick, tutaj chyba wszyscy są zgodni co do tego.
Dobrym pomysłem jest aby koszulki były w jednakowym kolorze.
Czarny jest chyba najbardziej uniwersalnym kolorem. Jeżeli nie czarny to jakiś inny ciemny kolor.
Mimo, że nie znam się na grafice, zrobiłem "projekt", może się on wydawać banalny ale jest wytłumaczenie dlaczego taki a nie inny

Pomyślałem sobie po co mamy robić nowe logo, kombinować jak można wykorzystać grafikę, która jest na forum
Prosta, ładna, przedstawiająca kapsle. Do tego nazwa forum i adres internetowy co by się reklamować (ale małymi literami). A po prawej stronie nick forumowy.
Z tyłu oczywiście duży nick.
Co o tym sądzicie? Oczywiście, jeżeli logo miałoby być na ciemnej koszulce to trzeba zmienić kolor liter.
Moim zdaniem sam kapsel bobofruta wskazywałby, że zbieramy kapsle niepiwne a jeżeli byłby jeszcze jakiś piwny obok niego, to znaczyłoby to, że zbieramy piwne i niepiwne
Tak jak napisał peterklasinski logo powinno być w okolicy serca. Moim zdaniem do logo można dodać z przodu nick, lub imię i nazwisko kolekcjonera (małymi literami). Dlaczego? Bo jak widzisz kogoś w forumowej koszulce a nie wiesz kto to jest to będziemy zaglądali mu na plecy, żeby sprawdzić kto to jest?
Ewentualnie imię i nazwisko, wtedy rozmawiając z kimś, dana osoba wie jak się do Ciebie zwracać. Ale pozostałbym przy małym nicku.
Z tyłu koszulki nick, tutaj chyba wszyscy są zgodni co do tego.
Dobrym pomysłem jest aby koszulki były w jednakowym kolorze.
Czarny jest chyba najbardziej uniwersalnym kolorem. Jeżeli nie czarny to jakiś inny ciemny kolor.
Mimo, że nie znam się na grafice, zrobiłem "projekt", może się on wydawać banalny ale jest wytłumaczenie dlaczego taki a nie inny

Pomyślałem sobie po co mamy robić nowe logo, kombinować jak można wykorzystać grafikę, która jest na forum
Z tyłu oczywiście duży nick.
Co o tym sądzicie? Oczywiście, jeżeli logo miałoby być na ciemnej koszulce to trzeba zmienić kolor liter.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
kamil92rypin
- Kontaktowanie:
- peterklasinski
Jak dla mnie panowie zbyt wiele szczegółów.Pomysł z dwoma kapslami też mi sie nie podoba.Kapsel z bobo fruita ma mieć tylko kapsel symboliczny a nie sugerujący co zbieramy.Inicjały Wojtka to też już za daleko idąca propozycja(mamy już jego avatar z którym każdy Go kojarzy).
Moja propozycja jest taka z tyłu nick lub imię.
Z przodu na sercu bobo fruit wraz nazwą Polskie forum kolekcjonerów kapsli.
Na rękawie adres forum.
Dla mnie osobiście to by wystarczyło,jeśli będzie zbyt wiele napisów,herbów etc,koszulka przestanie być czytelna i jak dla mnie ładna.
Kolor koszulek czarny.
Moja propozycja jest taka z tyłu nick lub imię.
Z przodu na sercu bobo fruit wraz nazwą Polskie forum kolekcjonerów kapsli.
Na rękawie adres forum.
Dla mnie osobiście to by wystarczyło,jeśli będzie zbyt wiele napisów,herbów etc,koszulka przestanie być czytelna i jak dla mnie ładna.
Kolor koszulek czarny.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
3437 kapsli
Bajek pisze:a na rękawach inicjały W.E. wspominające ś.p. Wojtka.
Ale to ma być chyba koszulka forumowa, a nie Perezowa. Każdy ma w sercu tego Wielkiego Kolekcjonera bez umieszczania Go na koszulkach.Pluto pisze:Kapsel z bobofruta jako logo to w pewnym sensie dobry pomysł aby uczcić pamięć Mr. Pereza
Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
- peterklasinski
Chwila! Poczekaj z tą ostateczną wersją... Uparłeś się na swój projekt czy copeterklasinski pisze:Czyli ostaeczna wersja:
Przód na sercu: kapsel bobofruta + POLSKIE FORUM KOLEKCJONERÓW KAPSLI.
Tył: nick kolekcjonera
Rękaw: adres forum
kto jest ZA a kto PRZECIW ???
Weź pod uwagę, że robiąc nadruk na rękawie rosną koszty. Chciałem to jakoś zbić w całość, żeby wyszło taniej.
Poza tym ja bym poczekał jeszcze na więcej opinii na ten temat i jakieś inne projekty bo na pewno Bajek coś zrobi
Nie ma sensu się spieszyć i od razu ustalać ostatecznej wersji.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Co prawda to prawda.Nie ma potrzeby się śpieszyć,nie pogania nas żaden termin.Aczkolwiek mnie się ten ostatni projekt bardzo podoba.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
3437 kapsli
Duży kapsel większe koszty ale pomysł dobry. Mam parę pomysłów. Zrobię zaraz jakieś projekty i pokażę ;)zipkeczup pisze:Ja bym jednak optował za dużym kapslem z przodu, a nie na sercu, prezentowało by się okazalej i bardziej by się rzucał w oczy. A napis i adres w kółko, na górze PFKK, a na dole adres strony.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- peterklasinski
Proste, banalne, z kapslem zwykłym co by nie reklamować żadnego piwa.

Co o nich sądzicie?

Co o nich sądzicie?
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Słuchajcie, trzeba przyjąć jakiś kompromis. Nigdy tak nie będzie, aby wszystko się wszystkim podobało.
Pluto, te propozycje są bardzo fajne, to musi być coś prostego i przejrzystego.
Pluto, te propozycje są bardzo fajne, to musi być coś prostego i przejrzystego.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Aby te napisy w kapslu były czytelne i wyraźne,sam kapsel musiałby być pokaźnych rozmiarów,co dla mnie osobiście jest nie do przyjęcia (po prostu nie podobają mi się wielkie znaki na przodzie koszulki).
Poczekajmy jednak na inne projekty,osobiście liczę tu na wspomnianego wcześniej Bajka.
Sam nic nie zrobię bo nie umiem.
Poczekajmy jednak na inne projekty,osobiście liczę tu na wspomnianego wcześniej Bajka.
Sam nic nie zrobię bo nie umiem.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
3437 kapsli
- peterklasinski
a moja wizja to:
czarna koszulka
przód - biały znaczek kapsla (małej wielkości) - sama otoczka (na wzór dziewicy) w środku może być PFKK, pod spodem napis Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
tył - na górze ksywa, taka jaką każdy będzie chciał, pod spodem ten sam znaczek tylko większy, ewentualnie coś innego (np. CCI#xxx)
tu jest link do człowieka który robił moje koszulki HellDesk'owe
- ta w której byłem na giełdzie w krk
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=deo_b
dobry materiał i wykonanie, nadruk nie spiera się
czarna koszulka
przód - biały znaczek kapsla (małej wielkości) - sama otoczka (na wzór dziewicy) w środku może być PFKK, pod spodem napis Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
tył - na górze ksywa, taka jaką każdy będzie chciał, pod spodem ten sam znaczek tylko większy, ewentualnie coś innego (np. CCI#xxx)
tu jest link do człowieka który robił moje koszulki HellDesk'owe
- ta w której byłem na giełdzie w krk
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=deo_b
dobry materiał i wykonanie, nadruk nie spiera się