2 Kapselki
2 Kapselki
Witam , niestety na znanych nam stronkach nie udało mi się rozszyfrować tych 2 kapselków . Dziękuję i pozdrawiam . Kuba .
Zbieram kapsle z piw tylko i wyłącznie wypitych przeze mnie 

Re: 2 Kapselki
Pierwszy z lewej Gołuchów-zobacz w katalogu Tampodruki (zakładka INNE).Z prawej-Browar Fabryka Piwa-Kontraktowe.Oba kapsle są w katalogu
Dzięki bardzo , wszystko się zgadza . Popełniłem mały błąd , bo te 2 piwa wypiłem sam i zamiast od razu jest skatalogować odłożyłem je na później i zapomniałem co to były za browary . Pozdrawiam .

A zdradzisz gdzie można wyhaczyć te piwa z browaru Gołuchów? 

Niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć gdzie je kupiłem , zazwyczaj odwiedzam sklepy z browarami regionalnymi jak i duże sklepy sieciowe w których można ostatnio znaleźć świetne okazy .
A widzę że jesteś z Zabrza , więc sklep który czasem odwiedzam znajduje się w Tychach na ulicy Bacha , a jeśli chodzi o sklep sieciowy to Auchan w Mikołowie jest bardzo dobrze wyposażony . Pozdrawiam .
A widzę że jesteś z Zabrza , więc sklep który czasem odwiedzam znajduje się w Tychach na ulicy Bacha , a jeśli chodzi o sklep sieciowy to Auchan w Mikołowie jest bardzo dobrze wyposażony . Pozdrawiam .