Co do Bacardi To jak je zakwalifikować czy do Niemiec czy oddzielną rubrykę w swojej kolekcji na Bacardi zrobić(jak niektórzy kolekcjonerzy)??
Albo USAjak np. Indie.
Na przestrzeni lat na pewno inne też były.krzysztof pisze:wydaje mi się że w Polsce kolory bacardi są tylko takie: zielony, pomarańczowy, czerwony
Bacardi jest w bardzo dużo krajach.....nie ma bata aby przyporządkować je do danego kraju (no chyba że są takie jak z USa czy z Indii). Ja osobiście nie zbieram Bacardi..idziol pisze:sa jeszcze z hiszpanii
kolor zloty
Kapsli w katalogu jest 926. Kapsli wykorzystanych kiedykolwiek w katalogu ok. 978 i nie ma tu zadnej sprzecznosci. Jezeli dostaje skan lepszej jakosci wymieniam go nie odejmujac ilosci osobie, ktora nadeslala wczesniej gorszy skan.KOLEKCJONER pisze:Ile jest tych kapsli w tym katalogu? Na górze jest napisane ,że 926. Lecz po podliczeniu wszystkich kapsli dodanych przez osoby (liczby w nawiasie) wyszło że 978. Jest bliżej czy dalej do 1000 ?
Acha czyli liczba się nie zmieniła.wiki pisze:Jeden przybyl ale jeden ubyl. Kapsel z literka C - przesunalem do watpliwych .
PC-96a,b,c roznia ...
Infromacje te mozna zobaczyc pod IE po najechaniu myszka na kapsel. K.
tak dokladnie o tych kapslach, napisy sa nastepujace:KOLEKCJONER pisze: Pytałem o PC-86abc--> o nim mówisz??
Tak doszły 3 i było 930 szt. teraz jest 935szt. Co doszło nowego do katalogu??danio_145 pisze:Tymbarki Czebrysie już są w katalogu.
Stare kapsle, od starego, dobrego Perezawiki pisze:Schwepss z inna sygnatura.
+ (stare)
3x Pepsi
1x Cola
Nie tylko Daniomr-perez pisze: Danio ma na pewno odmienne.
Perez.. nie przeginaj..mr-perez pisze:Jeszcze tylko Ciebie tam brakuje w dziale ciekawostkiKOLEKCJONER pisze: Zrywki były, są i będą.