acha czyżby tu rozmowa się toczyła na mój temat?? oj nie ładnie barann.. i paru innych. I nie jestem Maciek. A poza tym mniej stawiam tych emotikonek i nad pisownią również się staram. I jeśli to mnie dotyczyło to ... wkurzyłem się... wrr..
KOLEKCJONER pisze:acha czyżby tu rozmowa się toczyła na mój temat?? oj nie ładnie barann.. i paru innych. I nie jestem Maciek. A poza tym mniej stawiam tych emotikonek i nad pisownią również się staram. I jeśli to mnie dotyczyło to ... wkurzyłem się... wrr..
Gdyby nie to, że pisał namiętnie o swojej anonimowości byłbym skłonny uwierzyć, że ma na imię Mariusz, a nie Maciek. Trzeba wiedzieć, że ja i Perez byliśmy agentami CIA, FBI i KGB jednocześnie. Takie fakty przed nami są nie do ukrycia. Więc jak macie jakieś tajemnice to mówcie, bo po co my mamy się dowiedzieć o tym jako pierwsi i to bez waszej wiedzy?
Maciek specjalnie dla zmyłki stosował błędy ortograficzne i pisał w językach obcych swoje posty. A teraz nagle pisze poprawnie. Nie wierzę w tak szybką przemianę. Ktoś za tym stoi, czuję to w kościach...
Ja też to czuję. Myślę, że to jest szpieg z jakiejś nieznanej nam (i zresztą nikomu) organizacji, która ma za zadanie zniszczyć nas i naszą agencję.
Nokia-man to zapewne jest robot, zamówiony przez tą agencję u znanej wszystkim firmy Nokia. Ma on badać giełdę na polskim rynku poprzez allegro. I nie wiem do końca, czy jest to jedna osoba z KOLEKCJONER-em gdyż ten pierwszy (Nokia-man) nadal pisze szyfrem. Być może w niedługim odstępie czasu skontaktują się i obaj przejdą na czystą polską mowę. Więcej nie będę ujawniał - po co ludzie mają się bać.
patrze ze tu perez z barann-em... dobrze się bawią. Zapomnieliście wspomnieć że byliście jeszcze w ORMO i SB.
A nick taki jest bo kiedyś interesowały mnie telefony komórkowe a w szczególności NOKIA.
Te, doroślak. Kto pisze jak dziecko z IV podstawówki? No nie my. Więc wyluzuj Maciek bo Mr Perez na pewno nie jest dzieckiem - a do małego to w ogóle mu brakuje. Pisze się "patrzę".
Baran z Ciebie wielki baran czy też głąb. Perez wiekiem na pewno. Ale ty jesteś mały dzieciak który nawet nie wie co mówi. I zdania nie zaczyna się od Te... z wioski jesteś..
KOLEKCJONER pisze:Baran z Ciebie wielki baran czy też głąb. Perez też jest głupi. Żebyście wiedzieli że wszystko powiem pani w szkole. A jak mój chłopak się dowie, że sobie żartujecie to już wam współczuje
Maciek przesadziłeś trochę. Daj spokój z takimi tekstami .
KOLEKCJONER pisze:Patrze ,że z nich małe dzieci. Szkoda gadać....
Wojtek to duże, bardzo duże dziecko
Mariuszu/Maćku/Kolekcjonerze, więcej dystansu do siebie i otoczenia ;)
Oni się nie naśmiewają z ciebie, troszkę żartu nikomu nie zaszkodziło;)
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Widzę, że sprawa nabiera coraz ciekawszego obrotu...czekam na kolejne odsłony tajnego życia KOLEKCJONERA, może zaraz wyjdzie na jaw jakaś sex afera (bez obrazy KOLEKCJONER)
Tomek pisze:może zaraz wyjdzie na jaw jakaś sex afera
To już chyba wiemy kto jest ojcem!!
Lepper i reszta są niewinni!!
Maciek/Mariusz czy jak Cię tam zwą przyznaj się co robiłeś w ostatnich tygodniach z Anetą K.
Oczywiście to taki żart nikogo nie chcę obrazić, jeśli tak się stało przepraszam.
Musiałeś z czymś podpaść Maćku kilku osobom, tak bez przyczyny nie "siada" się na kimś. Nie moŻesz mnie posądzać o to Że jestem po którejkolwiek stronie barykady, więc napiszę Ci Maćku: to co wyprawiają barann z perezem jest naprawdę zabawne. Zwyczajnie spójrz na to z boku i teŻ się pośmiejesz. łoł