Od pewnego czasu, do mojej piwnej kolekcji dochodzi niewiele kapsli co jest trochę frustrujące.
Miło wspominam czasy, kiedy w prawie co dzień powiększałem swój stan posiadania, a czasem wystarczyło tylko uważnie patrzeć pod nogi na spacerze .
Poważnie zastanawiam się nad poszerzeniem zakresu swojego zbioru np. o kapsle od Coca Coli.
Czuję się trochę dziwnie bo nigdy nie zbierałem kapsli niepiwnych i prawie nie pijam Coli, ale znam kolekcjonerów kapsli piwnych, którzy w przeciwieństwie do mnie nie lubią piwa, czyli można!
Chcę zatem prosić kolegów kolekcjonerów o wsparcie. Nie zamierzam inwestować w tę gałąź zbioru ale też nie chcę nic za darmo (no, chyba że ktoś się będzie upierał ).
W zamian za kapsle od Coli z kraju i zagranicy, mogę zaoferować polskie trochę starsze etykiety (i kilka zagranicznych), mam jakieś podstawki polskie i zagraniczne, no i oczywiście polskie i nie tylko kapsle piwne.
I żebyśmy się dobrze zrozumieli: nie proponuje nic rewelacyjnego, ale może ktoś coś dla siebie znajdzie, a żeby było sprawiedliwie również nie oczekuję rewelacji.
Czekam na wiadomości na PW
Coca Cola: początkujący prosi o wsparcie ;)
Re: Coca Cola: początkujący prosi o wsparcie ;)
Masz jakieś etykiety zimowe albo świąteczne - wigilijne? Coś się znajdzie...
Kowalsik
Miałem, mam nadzieję, że do ZK je znajdę.
OK to przed spotkaniem przypomnijmy sobie - ja zabiorę Colę.
Kowalsik