Chwalimy się!
Chwalimy się!
W tym temacie chwalimy się co nam ostatnio doszło ciekawego do kolekcji 

U mnie przyszło dużo kapsli z Ameryki PD + pare Słoweńskich, co przysłał browar, te są od kolegi taty.
A z polskich nowa sygnatura do Zywca.
A z polskich nowa sygnatura do Zywca.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Wielkie dzieki CINX! Przeslij mi swoj adres
.Pierwsza seria jest z FRANCJI - 1960 r.,29 kapsli. Druga jest z DANII - 1970 r., 40 kapsli.I ostatnia z VENEZUELI,tegoroczna,48 kapsli.To serie zdobyte w ostatnich miesiacach.Ta pierwsza, uwazam za najpiekniejsza, w swojej kolekcji -serii.

Wks Slask! Kocham kapsle!
Aż strach się bać co za nie dałeśGacka pisze:Wielkie dzieki CINX! Przeslij mi swoj adres.Pierwsza seria jest z FRANCJI - 1960 r.,29 kapsli. Druga jest z DANII - 1970 r., 40 kapsli.I ostatnia z VENEZUELI,tegoroczna,48 kapsli.To serie zdobyte w ostatnich miesiacach.Ta pierwsza, uwazam za najpiekniejsza, w swojej kolekcji -serii.

Chelsea We Love You....Blue is the colour
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
Masz niestety całkowitą rację....nie będę wspominał ile wieków jest Polska w robieniu serii w porównaniu do Kanady..aż głowa boliPawel pisze:Niesamowite jest to jakie piękne kapsle były we Francji czy Danii niemalże pół wieku temu. Jak widać nawet w temacie kapsli Polska jest kilkadziesiąt lat do tyłu

Chelsea We Love You....Blue is the colour
Serie...
. Na samo to slowo cierpnie mi skora
.Powiem Wam szczerze,ze dzieki POKEMONOM,kiedys NIEDZWIADKOM,BUZKOM,no i ostatnio LEGII,troche blysnelismy!Oczywiscie do takich panstw,jak WLOCHY,KANADA,USA,bardzo nam daleko
. W swoim zbiorze,mam ponad 100 serii,duza ilosc dzieki wlasnie POKEMONOM!Jezdzilem do regionalnego producenta PEPSI,smigalem z synem po sklepach,pisalem do KRAJOWEGO
PRODUCENTA PEPSI! I to wszystko robilem dla POKEMONOW.Mam ich komplety z WLOCH (250),TAJLANDII (150),POLSKI (80),no i kilkanascie z VENEZUELI.Ale jak juz wspominalem,najpiekniejsza seria,to ostatnio zdobyta - MUTZIG.Jesli macie ochote zobaczyc jakas serie,lub kapsle z jakichs panstw,dzieki pomocy CINXA,z mila checia wrzuce to na FORUM.A zatem piszcie co Ktos,chcialby zobaczyc.

Wks Slask! Kocham kapsle!
Piękne te serie ... Ja sam może mam max. 30 serii , najwięcej z Kanady, co do kapsla drużyny Chelsea, to chyba nie ma, chociaż nie jestem pewien, bo jak zobaczyłem te drużyny piłkarskie Gacki, - to od dziś nie jestem niczego pewien
, ja kapsel swojej ulubionej drużynki - FC Liverpool mam - jest to czeska reklamowa seria, nie jest jakaś tam cenna.

Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii
Gacka mógłbyś kiedyś jak bedziesz mial wiele czasuz zeskanowac wszystkie swoje serie, a wtedy zrobiłbym stronke o seriach, byłaby ona o tyle ciekawe, że była to by dla kolekcjonerów encyklopedia oraz magiczna stronka, na której można pooglądać serie z półwieku temu ...
Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii