53. Tyska Giełda Birofiliów - 11.05.2019
53. Tyska Giełda Birofiliów - 11.05.2019
W imieniu Śląskiego Klubu Birofilów oraz Tyskie Browary Książęce zapraszamy na
53. Tyską Giełdę Birofiliów
która odbędzie się 11.05.2019 w godz. 8-14
w Browarium, Tyskie Browary Książęce, ul. Katowicka 9, Tychy.
Rezerwacja stołów: slaski.klub.birofilow@o2.pl
Więcej szczegółów wkrótce
53. Tyską Giełdę Birofiliów
która odbędzie się 11.05.2019 w godz. 8-14
w Browarium, Tyskie Browary Książęce, ul. Katowicka 9, Tychy.
Rezerwacja stołów: slaski.klub.birofilow@o2.pl
Więcej szczegółów wkrótce
Zapraszam na moją stronę: http://kapselmania.com, na której prezentuje moją kolekcje oraz materiały do wymiany.
Re: 53. Tyska Giełda Birofiliów - 11.05.2019
Zapraszamy na największą w Polsce giełdę piwnych kolekcjonerów. Wstęp wolny.Tysiace szklanek, kufli, podstawek , etykiet i kapsli bedzie można zobaczyć , wymienić czy kupić do swojej kolekcji.Przyjadą kolekcjonerzy z Litwy,Słowacji ,Czech ,Niemiec , Węgier oraz Polski.Sponsor imprezy marka piwa Tyskie przygotuje specjalne pamiątkowe imienne podstawki z tej imprezy-bezpłatne a planowane są rówież specjane etykiety tyskie,będą oczywiście kapsle giełdowe.W czasie trwania imprezy będzie można zwiedzić Tyskie Browary Książęce oraz muzeum, zdegustować różne gatunki piw,coś zjeść , dla wystawców przygotujemy stoiska ekspozycyjne,planujemy konkursy i loterie z upominkami od sponsora imprezy,ilość stolików ograniczona dlatego proszę o rezerwację na stronie slaski.klub.birofilow@o2.pl, zarezerwowano 65 stolików
Zarezerwowano 120 stołów, załatwiamy dodatkowe które umieścimy na antresoli,wejście po schodach lub wyjazd windą , za to widok na całą imprezę bezcenny.Kapselki giełdowe już zrobione , nie długo pokażemy fotki,W tym roku dla uczestników wiele niespodzianek, plus piwko gratis od marki Tyskie , prosto z tanka niepsteryzowane,
.Mapka gdzie jest bezpłatny parking, około 250-300 m od giełdy

Mam pewne pytanko. Mam zamiar się wybrać na tą giełdę i będzie to moja pierwsza :p
Da się tam znaleźć jakieś starsze polskie kapsle? Jakie są ceny tak plus minus? Takie jak na allegro czy da się coś wyrwać?
Da się tam znaleźć jakieś starsze polskie kapsle? Jakie są ceny tak plus minus? Takie jak na allegro czy da się coś wyrwać?
Nikt nie odpowie Ci na tak postawione pytanie. Jest to jedna z kilku największych giełd, jakie są w ciągu roku ( w/g mnie Żywiec, Tychy, Warszawa ). Będzie tam zapewne wielu kolekcjonerów ze swoją ofertą. U wielu z nich ceny kapsli zależą od umowy podczas transakcji - jak to na giełdzie. Weźmiesz 2 kapsle, czy 20 kapsli, czy 100 kapsli? Wymiana, czy sprzedaż.
Najlepszym doświadczeniem będzie uczestnictwo w giełdzie. Nie nastawiaj się na nic - po prostu zdobędziesz doświadczenie, jak to wygląda. Ja zdobywam kapsle na giełdach, w wymianach i po odwiedzeniu prawie 40 giełd w ciągu ostatnich paru lat ( z powtórkami rzecz jasna ) jeżdżę na nie zawsze z pozytywnym nastawieniem i nadzieją zdobycia czegoś nowego.
Jeden z fajniejszych kapsli zdobyłem na jednej z najmniejszych giełd, a co giełda wracam zawsze do domu z jakimś łupem. Jeśli Ci się to spodoba - to o to właśnie chodzi.
Najlepszym doświadczeniem będzie uczestnictwo w giełdzie. Nie nastawiaj się na nic - po prostu zdobędziesz doświadczenie, jak to wygląda. Ja zdobywam kapsle na giełdach, w wymianach i po odwiedzeniu prawie 40 giełd w ciągu ostatnich paru lat ( z powtórkami rzecz jasna ) jeżdżę na nie zawsze z pozytywnym nastawieniem i nadzieją zdobycia czegoś nowego.
Jeden z fajniejszych kapsli zdobyłem na jednej z najmniejszych giełd, a co giełda wracam zawsze do domu z jakimś łupem. Jeśli Ci się to spodoba - to o to właśnie chodzi.
Grzegorz & Krzysio
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Czy na giełdę wybiera się ktoś z Krakowa lub okolicy i ma może wolne miejsce? Chętnie dorzucę się do paliwa.
Hej Jacek! Ja pojadę, ale będę mógł Cię wziąć tylko w jedną stronę, bo po giełdzie zostaję na Śląsku do niedzieli (chyba, że będziesz chciał też tam spędzić weekend - wtedy mogę w niedzielę Cię odwieźć
. Daj znać, czy i co Ci pasuje. Niekoniecznie na forum 

Czy na giełdę w Tychach 19.10.2019 wybiera się ktoś z Poznania?
Jam taki i siaki...
Wymień się za Lubliniaki...
Wymień się za Lubliniaki...
Skąd info o giełdzie w Tychach w październiku?
Z browar.biz, od Marka, od Łukasza i z plotek na innych giełdach

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.