Bardzo wszystkim dziękuję, mam nadzieję że wszyscy nabywcy zadowoleni.
Kapsle rozeszły się jak świeże bułeczki.
Kapsli jeszcze zostało jakieś 2 kg ale pokończyły się niestety kartony.
Do kwietnia postaram się zdobyć kilka kartonów i na pewno przybędzie kapsli, zatem temat powróci.
Postaram się je przegladac na bieżąco żeby wysyłać mniej pogniecionych przez otwieracz.
ODDAM GRATIS
Re: ODDAM GRATIS
Przeglądaj je także bo czasami trafiają się ciekawostkikopernik pisze: ↑07 marca 2020, 15:13 Bardzo wszystkim dziękuję, mam nadzieję że wszyscy nabywcy zadowoleni.
Kapsle rozeszły się jak świeże bułeczki.
Kapsli jeszcze zostało jakieś 2 kg ale pokończyły się niestety kartony.
Do kwietnia postaram się zdobyć kilka kartonów i na pewno przybędzie kapsli, zatem temat powróci.
Postaram się je przegladac na bieżąco żeby wysyłać mniej pogniecionych przez otwieracz.
Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
Spoko, postaram sie.
- Marcin Majewski
Jak coś to dla mnie karton ! oczywiście z kapslami może znowu coś wpadnie
Byle nie Koronowirus 

Zdobylem 5 kartonów w których mogę wysłać kapsle.kartony od 2 do 3 kg.
Chętni pisać na priv.
Chętni pisać na priv.
Przez koronawirusa wszystkie kapsle poszły w dobre ręce majsterkowiczów chcących stworzyć stoliki z kapslami zalanymi żywicą ( sam powoli się do tego zbieram).
W przypadku kolejnych chętnych, proszę pisać na priv, do maja może nazbieram kilka kilogramów kapsli
W przypadku kolejnych chętnych, proszę pisać na priv, do maja może nazbieram kilka kilogramów kapsli