Klopoty techniczne
Klopoty techniczne
Chyba licznik postow niezbyt dobrze chodzi... Niektorym pokazuje, ze maja "zero", a skoro cos napisali...
Kowalsik
czemu posty w pubie nie są doliczane
przecież to też część forum
Ja ze swojej strony jeszcze chciałbym zaproponować "poziomy" nad nickiem które się zmieniają po przekroczeniu
jakiegoś szczebla postowego
pomysl nad tym Pawel 8)
Ja ze swojej strony jeszcze chciałbym zaproponować "poziomy" nad nickiem które się zmieniają po przekroczeniu
Chelsea We Love You....Blue is the colour
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
Spokojnie Cinx, i tak widać kto ma najwięcej postów.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 
Zielone Kartki znowu grają z WOŚP!
To takie pytanko:
Jak wchodze w temat, to warto ustawic Forum tak, aby temat ustawial sie na pierwszym nieczytanym poscie z danego tematu. Bedzie prosciej... I moze jakos odznaczyc posty nieprzeczytane? Np. u nas (www.bocian.org.pl/forum) na spodzie mam napis: Nieczytany Post.
Jak wchodze w temat, to warto ustawic Forum tak, aby temat ustawial sie na pierwszym nieczytanym poscie z danego tematu. Bedzie prosciej... I moze jakos odznaczyc posty nieprzeczytane? Np. u nas (www.bocian.org.pl/forum) na spodzie mam napis: Nieczytany Post.
Kowalsik
Tak, popieram ten postulat jesli tylko istnieja takie mozliwosci techniczne.Kowalsik pisze:To takie pytanko:
Ja proponuję, aby taka mozliwość była w tym miejscu, gdzie jest odnośnik do ostatniego posta w danym temacie
, zwróć uwagę na ikonkę posta obo0k daty napisania.
Jeśli jest żółta, to znaczy, że ten post pojawił się od czasu ostatniego Twego wejścia.
To już jestI moze jakos odznaczyc posty nieprzeczytane? Np. u nas (www.bocian.org.pl/forum) na spodzie mam napis: Nieczytany Post.
Jeśli jest żółta, to znaczy, że ten post pojawił się od czasu ostatniego Twego wejścia.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku