Tak, u mnie na komputerze wyświetlają się bardzo duże.
Porównaj jak wyglądają te z wpisów od Barta czy PawelG
Ale to akurat niuans.
Tak, u mnie na komputerze wyświetlają się bardzo duże.
Jak dobrze pamiętam proces jej tworzenia, to przy optymalizacji tacek jest przestrzeń na zmniejszenie jej gabarytów. Może wtedy nie będzie na styk. Jestem na liście więc jak dostanę ją w swoje ręce, to zobaczę co mogę zrobićPawełN pisze: ↑17 stycznia 2023, 02:16 Jeśli chodzi zaś o paczkę, to z racji faktu że wchodzi ona na styk do paczkomatu, a w moim przypadku kurier wetknął ją jeszcze tak że była szerszą stroną w węższym miejscu - to szarpałem się z nią ładnych parę minut aby wydobyć ją z paczkomatu, bo nie było nawet za co złapać.
Jan możesz to dodaj zdjęcie wymiany Kolekcjonerskich
Dorzucił bym i w kolekcjonerskich- ale uzbierałem tylko tyle takich których nie było w paczce- może innym razem będzie więcej.
Ja akurat odkupiłem od Kolegi który się wyprzedawał- to co włożyłem to był maleńki ułamek tego co mi doszło do kolekcji- teraz zbieram na następną paczkę - za jakieś pół roku może uzbieram coś konkretnego.
Czy ktoś zna tego użytkownika?
Nie znam człowieka
To ciekawostka...Shrek pisze: ↑29 stycznia 2023, 13:23 (...)
Komentarz:
w kapslach polskich dołożyłem parę kapsli więcej, bo było jeszcze miejsce na tackach, z grubsza posortowałem też browarami (tylko z grubsza, bo czasu na przegląd paczki nie miałem tyle, ile bym chciał) - w dziewicach kilka kapsli przerzuciłem do dubli dubli, bo na różnych tackach były identyczne wzory. W stosunku do będących w paczce, kapsle dołożone przeze mnie są na pewno inne, czasem różnią się tylko sygnaturą. Zdjęcia starszych zamieszczam zgodnie z regulaminem (będą w kolejnym wpisie). Tej grupy w zasadzie nie ruszałem, bo nie mam co oddać w zamian, ale widać tu pewne niespójności. Np. z wybranych przeze mnie kapsli z "normalnych" pakietów, część kapsli była ewidentnie nadających się do grupy "starszych" (skorzystałem z okazji, że są w normalnych), a z kolei niektóre w "starszych" nie spełniają kryterium roku 2006 -> np. w pierwszej chwili ucieszyłem się, że są tam Namysłowy Zamkowe z CP, które ja mam w dublu ze starszą sygnaturą S i bez problemu rzuciłbym je na szalę, ale po sprawdzeniu w katalogu - te moje są z 2010... Musiałem odpuścić dalsze wymiany w tej grupie. Ale jak widać - rozbieżności są zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. (...)