Skoro byl temat z nowościami w 2006 roku pomyslalem ze na 2007 rok takowy takze powinien byc .
Wpisujcie w tym temacie jakie nowe kapsle wyszły w 2007 roku.
Ja mam taką wątpliwość. "Niby" wyszedł Okocim z orłem w grudniu 2006, ale w styczniu 2007 nie widać go w sklepach. Czy ktoś ma ten kapsel w wersji kapslowanej???
Witam, no to może ja zacznę, otóż posiadam kapselek żuberka którego jeszcze nie kapslują. Różni się tym od poprzedników że żuberek jest odwrócony w drógą stronę tzn. w lewo i nie ma obwódki. Postaram się dziś załączyć fotkę, a za kapsel dzięki koledze z Poznania, z którym miałem okazję wybrać się na giełdę.
To ma być nowe piwo. Relief przynajmniej jest taki projekt, widziałem butelkę i kapsel. Nie wiadomo czy zostanie dopuszczony do sprzedaży i kapsel będzie butelkowany, nie wiem również dla jakiego browaru. Mam zdjęcie kapsla lecz nie wyraźne dlatego nie wstawiam. To tylko taka informacja. I może być to nowość 2007. Źródła nie podam
Podnioslem dzisiaj z ziemi zielonego Freeq'a w poszukiwaniu sygnatury CP. Znalazlem sygnature TIK ale nie czarna jak do tej pory a zieloną słabo widoczną. Sam nie wiem czy potraktować to jako nowosc czy po prostu oszczedzaja na farbie.
chinet pisze:
Czy to analogia do czerwonego Freeq'a?
Zadnej analogii.
W czerwonym Freeq'u sygnature stanowila "dziura" w czarnym rastrze.
W zielonym jest to inny kolor. Rownie dobrze moglaby to byc rozcienczona czarna farba - wygladajaca na zielonym tle jak zielen. Dlatego mam watpliwosci.
Z nowości dojdzie kapsel Heineken-a. W TV reklamują promocję 100 biletów pod kapslem do wygrania. Czyli 100 kapsli. Ciekawe komu się trafi to pod kapsle. Właściwie To nowa odwrotka będzie, i zapewne taka z informacją "szukaj dalej" Więc prawdopodobnie 2 kapsle będą lub też są.
wiki pisze:
Zadnej analogii.
W czerwonym Freeq'u sygnature stanowila "dziura" w czarnym rastrze.
W zielonym jest to inny kolor. Rownie dobrze moglaby to byc rozcienczona czarna farba - wygladajaca na zielonym tle jak zielen. Dlatego mam watpliwosci.
A może to jest czarna farba zadrukowana zieloną. Kolejność nałożenia farb płata czasem figle.
Nowy wzór Żubra, który był prezentowany wcześniej już można chyba zaliczyć do nowości 2007. Dzisiaj znalazłem go na butelce w sklepie. Więc jest już w sprzedaży.