w dniu dzisiejszym odebrałem paczkę. W weekend powinienem się z nią uporać

Pozdrawiam.
Krzysiek pisze: ↑15 września 2023, 19:15 Troszkę się spóźniłem, ale wczoraj widząc pustkę na liście wpadłem na pomysł, by dopisać się do listy i przynieść paczkę na spotkanie Zielonych Kartek. W ten sposób za jednym razem skorzysta z niej więcej osób, więcej też zmieni się w środku niż jakby miała ją w tym czasie przeglądać tylko jedna osoba. Oczywiście biorę na siebie odpowiedzialność za paczkę, jakość wymian na spotkaniu oraz ich udokumentowanie.
Haczyk jest taki, że musimy się zgrać z terminem najbliższych Kartek czyli 28.09.2023. Myślę że PawełG bez problemu wyrobi się z przejrzeniem, drek25, FALUBAZ_ZG, mogę liczyć na Waszą współpracę w tym temacie, tak by paczka w ostatnim tygodniu września trafiła do mnie?![]()
Wyobraź sobie, że to miała być tylko zabawa. Nikt z pilnujących nie chce bawić się w policjantów i złodziei.
Wyobraz sobie że doskonale to rozumiem.Po co tylko te wyniosłe teksty o trzymaniu poziomu skoro po każdej wymianie mamy jej fotki,każdy na nie patrzy i dzieje się co się dzieje.Wszyscy wiemy że paczka ma cel społeczny i niezobowiązujący ale skoro poświecamy swój czas i tyle czasu meczyliśmy temat zamieszczania fotek że wypadałoby by ktoś trzymał nad tym piecze.Ktoś obeznany w temacie w pełnym dostepem do katalogu.Wiemy że sporo osób bardzo przykłada się do paczki,dokłada sporo kapsli w nadstan wymiany ale czy trzeba o tym co chwila przypominac.Jedni maja co dołozyc ,inni nie ; w kocu paczka ma trafiąc tez do tych z mniejszym stażem.Z moim szwagrem (nawiasem pisząc to rulez) też robimy sporo wymian z osobami z forum i nie tylko,też raczymy ich gratisami ale to nie w tym rzecz by pisac kto ile dostał bo liczą się kontakty i niejednokrotnie swietne znajomości na długie lataBart pisze: ↑28 września 2023, 17:20Wyobraź sobie, że to miała być tylko zabawa. Nikt z pilnujących nie chce bawić się w policjantów i złodziei.
W ostatnim okresie nikt z chłopaków też nie ma czasu i być może stąd to poluzowanie ?
Powtórzę się, dla mnie udział w paczce to przyjemność. Od jej powstania do teraz, myślę że włożyłem do niej spokojnie 500 kapsli (najwięcej na start - zapraszam do pierwszych postów)
Przy jej okazji kilka osób dostało odemnie pakiety startowe (m.in nosfer3 Twój szwagier) a przy każdej wizycie paczki u mnie - ciągle dodaję kapsle...dalej...przy każdej wymianie zawsze dokładam coś gratis i gdyby każdy podchodził do tego hobby w ten sposób to po pierwsze nie byłoby tematu po drugie życie kolekcjonera byłoby łatwiejsze.
Niestety są osoby które tego nie rozumieją i stąd bałagan
Na szczęście więcej jest osób życzliwych i dzięki nim ta paczka funkcjonuje.
Oczywiście mile widziane są pomysły i sama chęć zaangażowania się w zabawę. To nie jest moja paczka czy chłopaków którzy się w nią zaangażowali a nasza paczka. Każdy ma prawo głosu i działania a gdyby też każdy wziął to sobie do serca to zrobimy progres.
Z tego miejsca zapraszamy do wpisania się na listę. Zbliżają się jesienne długie wieczory i jest to najlepsza forma 8ch spędzania![]()
Również możesz zwrócić uwagę na forum jak coś Twoim zdaniem jest nie tak. To jest nasza paczka!